4-Travel

4-Travel is het huismerk van Reisartikelen.nl en biedt diverse handige reisaccessoires en producten aan. Reizen wordt zo een stuk makkelijker, efficiënter en veiliger. Voordat je vertrekt is het zeker een goed idee om even rond te kijken of je nog handige producten tegenkomt. De meeste spullen zijn afgestemd op reizigers doordat ze een compact formaat hebben. Je kunt ze daardoor makkelijk kwijt in je koffer of tas.
31 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
31 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

De 4-Travel artikelen en accessoires

Bij 4-Travel vind je handige producten in compacte formaten die je gemakkelijk in je tas mee kan nemen. Deze producten zijn onder andere bedoeld voor persoonlijke verzorging, bescherming tegen regen, bescherming tegen diefstal en het slapen onderweg.

Voor de persoonlijke verzorging heeft 4-Travel diverse soorten zeepblaadjes in een compact doosje. In contact met water veranderen deze blaadjes in wasmiddel, scheerzeep, shampoo of zeep voor het lichaam. Neem je liever je eigen producten mee? Dan kun je gebruik maken van de reisflesjes die je zelf vult.

Het is verstandig om altijd wat spulletjes mee te nemen voor ongelukken. Hierbij kun je denken aan een EHBO setje of een naaisetje. Je kunt dan wondjes verzorgen en je kunt kapotte kleding maken. Voor medicijnen kun je de handige pillendoosjes gebruiken. Zo word je eraan herinnerd welk medicijn je op welke dag nog in moet nemen.

Het reizen naar de bestemming kan soms enkele uren in beslag nemen. Het is dan geen overbodige luxe om producten zoals een slaapmasker, oordoppen en een nekkussen mee te nemen. Als je naar een regenachtige bestemming gaat, dan kun je poncho’s, een paraplu en waterproof tasjes meenemen om jezelf en je spullen te beschermen. Om je paspoort mooi te houden kun je deze opbergen in een paspoorthoesje.

Je zit natuurlijk niet te wachten op diefstal als je op vakantie bent. Bescherm je spullen en je geld door gebruik te maken van veiligheidstasjes en sloten. Enkele tasjes zijn gemaakt om onder je kleding te dragen zodat het niet opvalt dat je geld bij je hebt.

Bij 4-Travel vind je tevens handige reisaccessoires zoals bagageriemen, kofferlabels en trolleybinders. Eenmaal op de bestemming kun je gebruik maken van opvouwbare tassen en shoppers voor boodschappen of tijdens het winkelen. Doordat ze opvouwbaar zijn nemen ze bijna geen ruimte in beslag.

4-Travel producten bestellen

De 4-Travel producten bestel je makkelijk via onze webshop. Bestellingen die voor 22:00 uur geplaatst worden heb je de volgende dag al in huis. De verzendkosten zijn gratis voor bestellingen vanaf €45,-. Ben je niet helemaal tevreden met de producten? Je mag ze gratis binnen 30 dagen retourneren. Je kunt de producten dan eerst thuis bekijken.

Reisartikelen van andere merken

Wil je ook nog even kijken bij de artikelen van andere merken? Naast ons huismerk bieden wij een ruim aanbod van andere merken aan. Enkele voorbeelden van deze merken zijn Osprey, Eastpak en American Tourister. Elk merk biedt weer andere producten aan waardoor het slim is om bij meerdere merken te kijken. 

Toegevoegd aan je winkelwagen