American Tourister

De American Tourister collectie bestaat uit verschillende koffers voor diverse soorten reizigers. Het merk is opgericht door Sol Koffler met het plan om stevige koffers te maken. In de jaren daarna heeft hij ingespeeld op trends en innovatieve producten ontworpen. American Tourister heeft nog steeds een goede naam als het op koffers aankomt. In onze webshop vind je dan ook meerdere modellen.

25 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
25 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

De American Tourister koffers

American Tourister heeft meerdere zachte en harde koffers. Afhankelijk van jou voorkeuren kun je bij verschillende modellen gaan kijken. Door de vele mogelijkheden is de kans groot dat jij een passende koffer zal vinden.

Als je op zoekt bent naar een American Tourister harde koffer dan is de Air Force 1 een goed model. Deze koffers hebben een stevige buitenkant die gemaakt is van polycarbonaat. Dit maakt de koffers onbreekbaar. Je weet met deze modellen zeker dat je bagage veilig opgeborgen is.

Het model Lock’n’Roll is kubusvormig met een harde buitenkant. In deze koffer kun je veel spullen kwijt waardoor deze erg geschikt is voor lange reizen. Tevens is de koffer voorzien van een TSA slot.

De zachte Funshine trolleys hebben een cijferslot om je bagage veilig te houden. De kleine varianten vallen onder de American Tourister handbagage koffers. Deze koffer is verkrijgbaar in vrolijke en opvallende kleuren zodat je deze makkelijk kan onderscheiden.

De Pikes Peak koffers zijn zeer licht en ze hebben een zachte buitenkant. Je houdt daardoor meer kilo’s over voor je bagage. Het is ook erg handig als je liever zo min mogelijk gewicht mee wil nemen. Dankzij de extra rits kun je de koffer iets groter maken zodat er meer spullen in passen. De kleinere modellen zijn geschikt om als American Tourister handbagage koffer te gebruiken.

De Bon Air koffer is voorzien van ritsen die je aan elkaar vast kunt maken met een TSA slot. Je spullen zijn dan goed tegen diefstal beschermd. Deze koffer is daardoor ook handig als je naar Amerika gaat. Dit model is verkrijgbaar in zowel frisse als onopvallende kleuren.

Voor een simpele en degelijke koffer zijn de Spring Hill modellen een optie. Deze zachte koffer is zeer praktisch en bevat geen overbodige details. Mocht je een American Tourister zachte koffer voor de handbagage gebruiken, controleer dan eerst bij de luchtvaartmaatschappij welke afmetingen de handbagage maximaal mag hebben. Elke maatschappij kan hier namelijk weer andere regels voor hebben.

 

American Tourister producten bestellen

Je kunt de American Tourister artikelen in onze webshop bestellen. Je hebt de nieuwe artikelen morgen al in huis als je vandaag voor 23:30 uur bestelt. Voor bestellingen vanaf €45,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Wil je eerst de artikelen bekijken voordat je ze koopt? Je kunt alle aankopen gratis retourneren binnen 30 dagen.

 

Koffers van andere merken

Heb je bij American Tourister geen geschikte koffer kunnen vinden? Je kunt dan het aanbod van andere merken in onze webshop bekijken. Bij merken zoals Eagle Creek, SuitSuit en CarryOn kun je nog veel meer soorten koffers vinden. Het is zeer waarschijnlijk dat daar wel een passende koffer tussenzit voor jou. 

Toegevoegd aan je winkelwagen