American Tourister handbagage koffers

Slechts een paar dagen op reis? Of geen zin om je tijd te verdoen door op je bagage te wachten? De handbagagekoffers van American Tourister worden geaccepteerd door de meeste luchtvaartmaatschappijen.

5 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
5 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

De American Tourister handbagage koffers

American Tourister heeft erg ruim assortiment aan handbagage koffers. Afhankelijk van jou voorkeuren kun je bij verschillende modellen gaan kijken. Door de vele mogelijkheden is de kans groot dat jij een passende handbagage koffer zal gaan vinden.

 Het model Lock’n’Roll is kubusvormig met een harde buitenkant. In deze koffer kun je veel spullen kwijt waardoor deze erg geschikt is voor lange reizen. Tevens is de koffer voorzien van een TSA slot.

Als je op zoekt bent naar een moderne zachte koffer dan is de Herolite van American Tourister een goed model voor jou. Deze koffers zijn gemaakt van een stevig polyester ondersteund met innovatieve constructie van glasvezel en polypropyleen. Daarnaast heeft de koffer een TSA-hangslot, wat ervoor zorgt dat de inhoud van de koffer gecontroleerd kan worden zonder dat hij opengebroken moet worden.

 De Bon Air koffer met een harde buitenkant is voorzien van ritsen die je aan elkaar vast kunt maken met een TSA slot. Je spullen zijn dan goed tegen diefstal beschermd. Deze koffer is daardoor ook handig als je naar Amerika gaat. Dit model is verkrijgbaar in zowel frisse als onopvallende kleuren.

Als je opzoek bent naar een erg stijlvolle harde koffer dan is de Soundbox collectie precies wat voor jou. Deze koffer is een combinatie van hedendaagse features en een retro design. Zo beschikt deze koffer over een TSA-slot en is de koffer gemaakt van polypropyleen wat de koffer erg stevig en licht van gewicht maakt.

Mocht je een American Tourister koffer voor de handbagage gebruiken, controleer dan eerst bij de luchtvaartmaatschappij welke afmetingen de handbagage maximaal mag hebben. Elke maatschappij kan hier namelijk weer andere regels voor hebben.

 

American Tourister producten bestellen

Je kunt de American Tourister artikelen in onze webshop bestellen. Je hebt de nieuwe artikelen morgen al in huis als je vandaag voor 23:30 uur bestelt. Voor bestellingen vanaf €45,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Wil je eerst de artikelen bekijken voordat je ze koopt? Je kunt alle aankopen gratis retourneren binnen 30 dagen. 

Koffers van andere merken

Heb je bij American Tourister geen geschikte koffer kunnen vinden? Je kunt dan het aanbod van andere merken in onze webshop bekijken. Bij merken zoals Eagle CreekSuitSuit en CarryOn kun je nog veel meer soorten koffers vinden. Het is zeer waarschijnlijk dat daar wel een passende koffer tussenzit voor jou. 

Toegevoegd aan je winkelwagen