American Tourister harde koffers

Ga je er een paar weken tussenuit? Dan zijn de harde koffers van American Tourister waarschijnlijk de beste keuze voor jou. De harde koffers van American Tourister zijn gemaakt van een zeer stevig en lichtgewicht materiaal waardoor de koffers zeer goed tegen een stootje kunnen.
16 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
16 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

De American Tourister harde koffers

American Tourister heeft erg ruim assortiment aan harde koffers. Afhankelijk van jou voorkeuren kun je bij verschillende modellen gaan kijken. Door de vele mogelijkheden is de kans groot dat jij een passende harde koffer zal vinden.

Als je op zoekt bent naar een American Tourister harde koffer dan is de Air Force 1 een goed model voor jou. Deze koffers hebben een stevige buitenkant die gemaakt is van polycarbonaat. Dit maakt de koffers onbreekbaar en erg licht van gewicht. Je weet met deze modellen zeker dat je bagage veilig opgeborgen is.

Het model Lock’n’Roll is kubusvormig met een harde buitenkant. In deze koffer kun je veel spullen kwijt waardoor deze erg geschikt is voor lange reizen. Tevens is de koffer voorzien van een TSA slot.

De Bon Air koffer is voorzien van ritsen die je aan elkaar vast kunt maken met een TSA slot. Je spullen zijn dan goed tegen diefstal beschermd. Deze koffer is daardoor ook handig als je naar Amerika gaat. Dit model is verkrijgbaar in zowel frisse als onopvallende kleuren.

Als je opzoek bent naar een erg stijlvolle koffer dan is de Soundbox collectie precies wat voor jou. Deze koffer is een combinatie van hedendaagse features en een retro design. Zo beschikt deze koffer over een TSA-slot en is de koffer gemaakt van polypropyleen wat de koffer erg stevig en licht van gewicht maakt.

Mocht je een American Tourister harde koffer voor de handbagage gebruiken, controleer dan eerst bij de luchtvaartmaatschappij welke afmetingen de handbagage maximaal mag hebben. Elke maatschappij kan hier namelijk weer andere regels voor hebben.

 

American Tourister producten bestellen

Je kunt de American Tourister artikelen in onze webshop bestellen. Je hebt de nieuwe artikelen morgen al in huis als je vandaag voor 23:30 uur bestelt. Voor bestellingen vanaf €45,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Wil je eerst de artikelen bekijken voordat je ze koopt? Je kunt alle aankopen gratis retourneren binnen 30 dagen.

 

Koffers van andere merken

Heb je bij American Tourister geen geschikte koffer kunnen vinden? Je kunt dan het aanbod van andere merken in onze webshop bekijken. Bij merken zoals Eagle CreekSuitSuit en CarryOn kun je nog veel meer soorten koffers vinden. Het is zeer waarschijnlijk dat daar wel een passende koffer tussenzit voor jou. 

Toegevoegd aan je winkelwagen