American Tourister zachte koffers

Ben je op zoek naar bagage die een stuk lichter van gewicht is? Dan zijn de zachte koffers van American Tourister precies wat voor jou. De koffers zijn vervaardigd uit een stevig polyester wat de koffers toch erg stevig maakt.

7 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
7 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

De American Tourister Zachte koffers

American Tourister heeft erg ruim assortiment aan zachte koffers. Afhankelijk van jou voorkeuren kun je bij verschillende modellen gaan kijken. Door de vele mogelijkheden is de kans groot dat jij een passende zachte koffer zal gaan vinden.

 Als je op zoekt bent naar een moderne zachte koffer dan is de Herolite van American Tourister een goed model voor jou. Deze koffers zijn gemaakt van een stevig polyester ondersteund met innovatieve constructie van glasvezel en polypropyleen. Daarnaast heeft de koffer een TSA-hangslot, wat ervoor zorgt dat de inhoud van de koffer gecontroleerd kan worden zonder dat hij opengebroken moet worden.

 Voor de reizigers die zo weinig mogelijk gewicht aan bagage willen is er de Pikes Peak. Deze zachte koffer van American Tourister heeft een erg sportief design en is ongelovelijk licht van gewicht. Buiten dat is de koffer ook expandable, dat wil zeggen dat je een extra rits open of juist dicht kunt ritsen om de koffer iets te vergroten of toch weer kleiner te maken.

 De Funshine collectie van American Tourister is een betaalbare en hoogwaardig soepele koffer. Deze koffers hebben een maximaal volume dankzij de praktische vorm. Ook heeft de koffer hippe kleurcombinaties en een rijke textuur voor extra stevigheid.

 Mocht je een American Tourister zachte koffer voor de handbagage gebruiken, controleer dan eerst bij de luchtvaartmaatschappij welke afmetingen de handbagage maximaal mag hebben. Elke maatschappij kan hier namelijk weer andere regels voor hebben.

 

American Tourister producten bestellen

Je kunt de American Tourister artikelen in onze webshop bestellen. Je hebt de nieuwe artikelen morgen al in huis als je vandaag voor 23:30 uur bestelt. Voor bestellingen vanaf €45,- brengen wij geen verzendkosten in rekening. Wil je eerst de artikelen bekijken voordat je ze koopt? Je kunt alle aankopen gratis retourneren binnen 30 dagen. 

Koffers van andere merken

Heb je bij American Tourister geen geschikte koffer kunnen vinden? Je kunt dan het aanbod van andere merken in onze webshop bekijken. Bij merken zoals Eagle CreekSuitSuit en CarryOn kun je nog veel meer soorten koffers vinden. Het is zeer waarschijnlijk dat daar wel een passende koffer tussenzit voor jou. 

Toegevoegd aan je winkelwagen