Anti- diefstal

Bijna iedereen is wel eens een keer slachtoffer geweest van diefstal. Als dit tijdens je vakantie gebeurd kan dit extra vervelend zijn. Om diefstal te kunnen voorkomen moet je slimmer zijn dan de dief. Wij hebben een aantal artikelen die jou daarbij goed kunnen helpen. Deze artikelen ontmoedigen de dieven en maken het stelen moeilijker. Hierdoor zijn al jou spullen een stuk veiliger.

95 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
95 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Bagage

De extra veiligheid die bagage kan hebben tegen diefstal gaat met name om het extra moeilijk maken om de tas of koffer door te snijden. Dit wordt gedaan door er ijzerdraad doorheen te weven. Daarnaast zijn de sloten wat beter beveiligd en is de rits vast te klikken. Binnen de veilige bagage vallen Trolleys, Rugzakken en Tassen. Onder Tassen verstaan wij alle tassen die je mee kan en wil nemen op vakantie.

Veiligheidstasjes

Met een veiligheidstasje wordt een tasje bedoeld die verborgen is of die bescherming heeft tegen skimmen. Hieronder vallen dus Geldriemen, BH tasjes, Nektasjes, Portemonnees met RFID blokkering en RFID beschermende producten. Het voordeel van een BH tasje is dat deze aan je bh te bevestigen is. De RFID blokkering zorgt ervoor dat je pasjes niet geskimd kunnen worden. Daarnaast zijn de overige tasjes bedoeld om niet in het zicht te zijn voor dieven, hierdoor zullen zij minder snel overgaan tot het stelen, daarnaast zijn tasjes die direct op je huid zitten ook moeilijker te stelen.

Sloten

Ook sloten zorgen ervoor dat je spullen minder snel gestolen zullen worden.  Je hebt hangsloten met cijfersloten en met TSA cijfer sloten. TSA cijfersloten zijn nodig als je naar Amerika gaat, omdat de douane alleen TSA sloten kan openen voor je alle andere sloten worden kapot gemaakt (want de tas of koffer moet gewoon open). Dit is dan ook de reden dat er bij TSA Sloten wel een sleutelgat zit maar er geen sleutel wordt meegeleverd. Deze sleutel is in het bezit van de Amerikaanse douane.

Met kabels kun je er makkelijk voor zorgen dat al jou spullen veilig kan houden, ook als je even andere dingen hebt om op te letten.

Kluisjes

Met kluisjes bedoelen we tassen die je op slot kan doen en daardoor je waardevolle spullen veilig kan bewaren. Bij onze kluisjes wordt altijd gebruik gemaakt van TSA sloten, 'TSA' staat voor Transportation Security Administration, een Amerikaanse organisatie die in staat voor de veiligheid van transport op vliegvelden. Waardoor ze ook geschikt zijn voor jou reis naar bijvoorbeeld Amerika.

Merken

Het merk dat uitblinkt in veiligheid en anti diefstal is het merk Pacsafe. Bij het ontwerpen van hun producten is slimmer zijn dan dieven het uitgangspunt. Bijvoorbeeld door materialen te gebruiken waarin staalkabeltjes zijn verwerkt om het onmogelijk te maken om deze door te snijden. Of wat dacht je van speciale ritsen die een dief ontmoedigd achterlaten omdat zij deze niet zomaar open krijgen?

Het andere merk dat wij voeren binnen ons veiligheid en anti-diefstal segment is Eagle Creek. Zij hebben met name veel verborgen veiligheidstasjes, zoals bh tasjes, nektasjes en geldriemen. Waardoor ook dit merk jou kan helpen met je bescherming tegen diefstal.

Anti-diefstal artikel kopen

Heb je een geschikt anti-diefstal artikel gevonden? Plaats dan snel je bestelling via onze webshop. Als je dat voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen al gebruik maken van je aankoop. Bestel je voor een bedrag vanaf €45,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen gratis retourneren.
Toegevoegd aan je winkelwagen