Rugzakken

Ga vanaf nu altijd veilig op stap met een anti-diefstal rugzak. Deze rugzakken zijn voorzien van de beste anti-diefstal features waardoor zakkenrollers geen kans meer maken.

 

28 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
28 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken van de anti-diefstal daypacks

Daypacks zijn vaak wat kleinere rugzakken die je voor meerdere doeleinden kan gebruiken. Ondanks het kleine formaat kun je toch flink wat spullen erin kwijt. Een dagrugzak heeft meestal een groot vak waar je makkelijk veel spullen of grote spullen in kunt leggen. Daarnaast hebben de meeste modellen nog enkele kleinere vakken. Het is daardoor mogelijk om enkele spullen zo op te bergen dat je er snel bij kan. Bij het uitzoeken van een dagrugzak kun je het beste even de productomschrijvingen lezen van de modellen die jou aanspreken. Zo kun je de specifieke kenmerken vergelijken om te bepalen welke daypack het meest bij jou past. Naast de algemene daypack features, bieden de anti-diefstal rugzakken ook nog extra veiligheid voor de drager van de tas. De anti-diefstal rugzakken zijn voorzien van de meest geavanceerde features op het gebied van anti-diefstal en veiligheid. Ook bieden sommige modellen speciale vakken gemaakt van RFID-werend materiaal om skimmen te voorkomen. In ons assortiment kun je een anti-diefstal daypacks vinden in verschillende kleuren en maten van het merk Pacsafe. Als je op zoek bent naar een fijne dagrugzak dan is het zeker handig om meerdere modellen te bekijken.

Wanneer gebruik je een dagrugzak?

Een dagrugzak kun je op veel verschillende manieren gebruiken. Je kan deze bijvoorbeeld meenemen als je op reis gaat om belangrijke spullen gescheiden te houden van je andere bagage. Je kan zo makkelijk bij je portemonnee, telefoon, paspoort, eten en drinken. Eenmaal op de bestemming kun je de daypack gebruiken om deze spullen mee te nemen als je een dagje weg gaat. Je zou een daypack zelfs kunnen gebruiken voor een paar dagen weg als je alleen wat schone kleding, belangrijke spullen zoals je paspoort, telefoon en portemonnee en toiletspullen meeneemt. Eventueel zou je de daypack als handbagage kunnen gebruiken, mits deze voldoet aan de eisen van de luchtvaartmaatschappij. Dagrugzakken zijn ook heel populair om ze voor het dagelijkse leven te gebruiken. Je ziet vaak middelbare scholieren en studenten met daypacks lopen omdat deze het ideale formaat voor boeken, etuis en eventueel laptops hebben. Je kan ook enkele kleine boodschappen eenvoudig in een dagrugzak meenemen.

Een dagrugzak bestellen

Wil jij ook een handige dagrugzak hebben? Je kunt deze morgen al in huis hebben als je vandaag voor 22:00 uur een bestelling plaatst. De verzending is gratis als je voor een bedrag vanaf €45,- bestelt. Heb je de rugzak inmiddels ontvangen maar lijkt het je toch niet iets? Dan mag je hem gratis retourneren binnen 30 dagen.

Andere soorten rugzakken

Zoek je een ander soort rugzak? In ons assortiment bieden wij diverse rugzakken aan zodat je voor elke reis een geschikt model kan vinden. Enkele voorbeelden van andere soorten rugzakken zijn backpacks, laptoptassen en outdoor rugzakken. Je kunt zo voor elke reis of situatie een goede rugzak vinden.

Toegevoegd aan je winkelwagen