Sloten

Als je op reis gaat wil je natuurlijk zoveel mogelijk genieten. Het is dan ook logisch dat je niet zit te wachten op diefstal terwijl je op vakantie bent. In onze webshop vind je diverse middelen om diefstal tegen te gaan, waaronder sloten. Met deze sloten kun jij je spullen veilig opbergen zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over je diefstal. Zo kun je met een gerust hart genieten van je vakantie.
9 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
9 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Verschillende soorten sloten

Alle sloten in onze webshop kun je gebruiken als kofferslot. Je hebt keuze uit verschillende merken en modellen. Qua modellen kun je kiezen voor een cable lock, een cijferslot TSA of een TSA lock met een sleutel of key-card.

Een cable lock kun je vergelijken met een kabelslot voor een fiets. Het bestaat namelijk uit een kabel die je met een cijferslot vastmaakt. Je kunt de kabel op meerdere manieren gebruiken. Zo kun je meerdere spullen stevig aan elkaar binden om ze bij elkaar te houden. Het is ook mogelijk om je tas bijvoorbeeld vast te maken aan je auto, zodat een ander je tas niet mee kan nemen. Sommige cable locks zijn verstelbaar.

Een TSA slot komt goed van pas als je naar Amerika reist. De afkorting ‘TSA’ staat voor ‘Transportation Security Administration’, oftewel een organisatie die de veiligheid handhaaft in Amerika. Door een TSA slot te gebruiken kan deze organisatie met een speciale loper het slot open maken zonder het slot open te breken. Als je een gewoon kofferslot zou gebruiken dan is je bagage na het open breken niet meer beschermd. Een TSA slot wordt weer dichtgemaakt na de veiligheidscontrole zodat je bagage beveiligd blijft. Bij de TSA sloten heb je keuze uit twee varianten.

Een cijferslot TSA bestaat uit 3 rijen waarmee je een eigen cijfercode maakt. Met dit slot kun je bijvoorbeeld twee ritsen aan elkaar vastmaken zodat de rits niet open kan. Bij een cijferslot is het belangrijk dat je zelf de code onthoudt.

Er zijn tevens TSA locks die je openmaakt met een sleutel of met een key-card. Deze sloten kun je op dezelfde manier gebruiken als het cijferslot. Bij deze sloten is het van belang dat je de sleutel of de key-card goed opbergt.

Wanneer gebruik je een kofferslot?

Een kofferslot gebruiken is handig als jij je koffer ergens af moet geven, bijvoorbeeld op het vliegveld. Je weet dan zeker dat niemand bij je spullen kan. Je kunt een slot ook gebruiken als je een stuk met je koffer moet lopen en je je koffer niet steeds in de gaten wilt houden.

Je bagage beschermen tegen diefstal

Een kofferslot gebruiken is niet de enge manier waarop je jezelf tegen diefstal kunt beschermen. Een anti-diefstal trolley is bijvoorbeeld al voorzien van sloten, afsluitbare ritssluitingen of een veiligheidsnet. Voor enkele kleinere spullen kun je een anti-diefstal kluisje gebruiken. Deze oprolbare tas heeft een ingebouwd slot waardoor jij je portemonnee of laptop veilig kan meenemen. Je kunt meerdere methoden in combinatie gebruiken zodat je met een veilig gevoel kunt reizen. 

Slot voor je bagage kopen

Heb je een geschikt slot voor je bagage gevonden? Plaats dan snel je bestelling via onze webshop. Als je dat voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen al gebruik maken van je aankoop. Bestel je voor een bedrag vanaf €45,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen gratis retourneren.

Toegevoegd aan je winkelwagen