Koffersloten

Er zijn bagagesloten verkrijgbaar met en zonder TSA-certificering. TSA staat voor Transportation Security Administration, de Amerikaanse organisatie die verantwoordelijk is voor de veiligheid van transport op vliegvelden. Wanneer je met een TSA slot je koffer sluit dan kunnen veiligheidsagenten op vliegvelden in de VS met speciale lopersleutels je koffer alsnog openmaken ter inspectie, zonder dat ze het slot open hoeven te breken. Na de inspectie zal het slot dan weer gewoon gesloten worden en zijn je spullen weer veilig opgeborgen!

5 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
5 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken van een kofferslot

Er zijn bagagesloten verkrijgbaar met en zonder TSA-certificering. TSA staat voor Transportation Security Administration, de Amerikaanse organisatie die verantwoordelijk is voor de veiligheid van transport op vliegvelden. Wanneer je met een TSA slot je koffer sluit dan kunnen veiligheidsagenten op vliegvelden in de VS met speciale lopersleutels je koffer alsnog openmaken ter inspectie, zonder dat ze het slot open hoeven te breken. Na de inspectie zal het slot dan weer gewoon gesloten worden en zijn je spullen weer veilig opgeborgen! Binnen ons assortiment aan hebben wij koffersloten van diverse merken. Zo kun je kiezen uit 4-Travel, Eagle Creek en Pacsafe.

De kofferslot gebruiken

Je kunt koffersloten op verschillende manieren gebruiken. Vaak ligt het er ook aan wat voor kofferslot je koopt. Met een normaal TSA codeslot kun je de ritsen van je tas of koffer aan elkaar bevestigen. Hierdoor is de tas of koffer niet te openen zonder de combinatie van het slot te weten. Ga je voor een cable lock, dan kun je je tas of koffer aan een bepaald voorwerp vastmaken. Hierdoor kun je gerust even je ogen sluiten voor een dutje. Wil je zeker zijn van een goed slot, kijk dan eens naar de Eagle Creek travel safe TSA lock. Dit cijferslot is TSA gecertificeerd en extra stevig. Wil je gaan voor een cable lock, kijk dan eens naar de Pacsafe Wrapsafe Adjustable Cable Lock. Dit lichtgewicht kabelslot kunt u strak om tassen of bagage van elke grootte of vorm trekken. U kunt het zelfs gebruiken om bagage, fietsen, golftassen en ski's veilig op de imperiaal op de auto vast te binden.

De kofferslot bestellen

Ga je binnenkort op reis en lijkt zo’n kofferslot je handig? Bestel deze dan eenvoudig via onze webwinkel. Als je vandaag voor 23:30 uur een bestelling plaatst, kun je morgen al op reis. Je betaalt geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €45,-. Producten waar je niet tevreden over bent kunnen altijd binnen 30 dagen gratis geretourneerd worden. Je zit bij ons daardoor nergens aan vast.

Handige artikelen voor het inpakken

Naast kofferslot zijn er nog meer artikelen die handig als je op reis gaat. Hierbij kun je denken aan vacuümzakken, bagage organizers en waterdichte hoezen. Deze artikelen zijn verkrijgbaar bij diverse merken, zoals Eagle Creek, Reisenthel, Aquapac en Rubytec.

Toegevoegd aan je winkelwagen