Trolley

Vervoer nu al je bagage in de anti-diefstal trolleys van Pacsafe. Deze trolleys zijn voorzien van de meest innovatieve anti-diefstal features en zorgen ervoor dat zakkenrollers geen schijn van kans meer maken.

3 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
3 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Een trolleykoffer is een koffer op twee of vier wieltjes. Het materiaal is van hard kunststof of van zachte stof. Een combinatie van hard en zacht materiaal is ook mogelijk. Een koffer met deze combinatie noem je een hybride koffer. Vaak is de rug en de onderkant van de koffer dan van steviger materiaal en de bovenkant van zachter materiaal. Het gewicht van de koffer is mede afhankelijk van het materiaal en het formaat. De grootte van de koffer kan variëren van handbagage tot en met 82 cm hoog, hierbij worden de wielen meegerekend. Het voordeel van een koffer van handbagage formaat is dat je koffer niet ingecheckt hoeft te worden, waardoor je tijd en geld bespaart op het vliegveld.

Trolley met TSA-slot

Reis je met je trolley naar Amerika? Houd dan rekening met de strenge bagagecontroles op het vliegveld. We raden je aan om een trolley met TSA slot te nemen. De TSA (Transport Security Administration) slot is een veiligheidsinitiatief van de Amerikaanse Ministerie van Homeland Security dat opgericht is na 9/11 om gezag uit te oefenen over de veiligheid van reizigers. Medewerkers van TSA openen je koffer door middel van een TSA sleutel. Wanneer het niet mogelijk is om je koffer te openen, zal het slot geforceerd en defect teruggelegd worden op de bagageband. LET OP: een dergelijke TSA sleutel is alleen in het beheer van deze Amerikaanse instantie en wordt dus niet bij je koffer meegeleverd.

Merken anti-diefstal trolley koffers

Trolley koffers zijn is verschillende maten en modellen te verkrijgen. Zoek je hippe trolley koffer met de beste anti-diefstal features? Dan moet je beslist eens kijken naar de robuuste koffers van Pacsafe. De koffer zijn voorzien van de nieuwste en veiligste anti-diefstal features om te voorkomen dat zakkenroller enige kans maken om iets te stelen. De extra veilige sloten, plus het steek en snijvaste materiaal maken deze trolleys extra veilig.

Trolley kopen

Heb je een geschikte trolley gevonden? Plaats dan snel je bestelling via onze webshop. Als je dat voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen al gebruik maken van je aankoop. Bestel je voor een bedrag vanaf €45,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen gratis retourneren.
Toegevoegd aan je winkelwagen