Bagage

Reizen betekent bagage meenemen. Voor elk type reis bestaat er speciale bagage om zo comfortabel en zorgeloos op reis te gaan. Reisartikelen.nl zorgt voor een compleet assortiment bagage bestaande uit verschillende typen koffers, backpacks, duffels met en zonder wielen en daypacks. Denk daarom goed na wat voor bagage je nodig hebt. Ga je een citytrip doen? Dan is waarschijnlijk een handbagage koffer handig. Ga je 2 weken naar de zon? zorg er dan voor dat je een lichtgewicht koffer hebt zodat je lekker veel in kan pakken zonder extra te betalen. Ga je verschillende Airbnb adressen af? zorg ervoor dat je een koffer hebt met goede wielen. Ga je op wintersport? neem dan een lekkere grote duffel op wielen met aparte vakken voor je natte kleding. Ga je een doorreis maken in Thailand? koop dan een goede backpack van Osprey of Deuter. 

 

Binnen de bagage is de traditionele koffer nog steeds het meest populair hoewel daar steeds meer variaties op die functioneler en dus comfortabeler zijn voor de reiziger. Steeds meer outdoor merken (zoals The North Face en Eagle Creek) bieden nu ook stoere koffers aan die zowel op techniek en kwaliteit voorlopen binnen dit segment. Wil je gewoon een simpele koffer met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding? Neem dan Carlton. Koffers worden ook steeds vaker als fashion item gezien en mooie kleurencombinaties en printkoffers worden steeds vaker gespot op de bagageband. 

Koffers worden steeds vaker vervangen voor backpacks. Een Backpack is ideale bagage als je niet naar één specifieke locatie gaat maar gaat rondtrekken in bijvoorbeeld Azië. Backpacks van Osprey of Deuter zijn zo gemaakt dat alle bagage op de rug gedragen kan worden voor lange tijd. Door middel van een flight container kan de backpack als eenvoudig pakket het vliegtuigruim in. 

Reistassen of ook wel duffels zijn grote stevige tassen die afgesloten kunnen worden en in de meeste gevallen ook op de rug gedragen kunnen worden. Deze duffels zijn verkrijgbaar in vele maten en kleuren voor zowel wintersport als naar de sportschool met en zonder wielen. De meest bekende duffel is de basecamp duffel van The North Face. Maar andere merken bieden leuke variaties hierop zoals Burton en Eagle Creek. 

Daypacks zijn ideaal op vakantie. Laat het gros van je bagage bij je accommodatie en ga er dagjes op uit met een kleine, comfortabele daypack die van alle gemakken is voorzien. Wij van Reisartikelen.nl kijken vooral naar comfort en veiligheid wanneer wij daypacks in ons assortiment opnemen zodat jij als reiziger optimaal kan genieten van je reis of dagje uit!

Toegevoegd aan je winkelwagen