Pillendoosjes

Op zoek naar een pillendoosje om je medicijnen mee op reis te nemen? Bij Reisartikelen.nl verkopen we pillendoosjes die ideaal zijn om mee te nemen op vakantie. Een klein doosje voor een dagje weg of een weekoverzicht? Alle formaten pillendozen zijn beschikbaar.
Daarnaast hebben we ook nog enkele handige accessoires voor medicijngebruikers.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Een pillendoos is een compact doosje die u laat weten wanneer het tijd is om de medicijnen in te nemen. In ons assortiment vind u de medicijnbox van TravelSafe. 1 Artikel bevat twee pillendoosjes met een verdeling over de dagen van de week.

Naast het pillendoosje, verkopen wij ook een opvouwbaar bekertje, de zogenaamde Travelcup, wat ideaal is voor op reis.

Algemene tip voor het meenemen van medicijnen op reis: Neem een doktersverklaring mee van de medicijnen die u gebruikt.

Pillendoos kopen

Heb je een geschikt product gevonden? Plaats dan snel je bestelling via onze webshop. Als je dat voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen al gebruik maken van je aankoop. Bestel je voor een bedrag vanaf €45,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen gratis retourneren.

Neem voldoende drinken mee onderweg. Op reisartikelen.nl kunt u bij ons terecht voor een divers aanbod aan drinkflessen. Zo hebben wij o.a themoflessen van Klean Kanteen, Mizu en Stanley in ons assortiment.

Toegevoegd aan je winkelwagen