Reizen is een essentieel onderdeel van het leven, of het nu gaat om een zakenreis of een vakantie. Het juiste type bagage kan een grote invloed hebben op de algehele ervaring. Eagle Creek, een merk dat al meer dan 30 jaar synoniem staat voor reisgemak, heeft de perfecte oplossing in de vorm van de Tarmac XE koffer. Deze koffer is niet alleen duurzaam en stevig, maar is ook gebouwd met een sterke toewijding aan het milieu.

 

Kenmerken van de Tarmac XE Koffer

De Tarmac XE koffer is gemaakt van 100% gerecyclede materialen, waaronder Bi-Tech™ en 1000D Poly. Deze materialen bieden maximale slijtage- en weersbestendigheid, waardoor de koffer ideaal is voor alle soorten reizen. Bovendien zijn deze materialen bluesign® gecertificeerd, wat betekent dat ze op een milieuvriendelijke manier zijn geproduceerd.

Ruim en Praktisch Ontwerp 

De Tarmac XE koffer is ontworpen met de reiziger in gedachten. Het biedt een ruime capaciteit van 95L, wat perfect is voor langere reizen. Het heeft ook meerdere handgrepen voor veelzijdige draagopties, en een verstelbaar compressiesysteem om uw kleding en accessoires op hun plaats te houden.

Duurzaam en Veilig

De koffer is uitgerust met zware all-terrain wielen, een oversized wielbehuizing en een slagvast handvat systeem, waardoor het vervoer van zware lasten een fluitje van een cent is. Bovendien heeft de koffer zelfherstellende, prikbestendige #8 afsluitbare ritsen die kunnen worden vastgezet met een reisslot voor extra bescherming tegen zakkenrollers.

 

Waarom kiezen voor een zachte koffer?

Een zachte koffer is ideaal voor iemand die de koffer niet alleen wil gebruiken voor vliegreizen, maar ook voor reizen met de trein, bus of auto. Een zachte koffer is flexibel en soepel en kan daardoor gemakkelijker worden opgeborgen in kleine ruimtes, zoals een kofferbak.

Flexibele Opslag

Zachte koffers hebben vaak opbergvakken aan de buitenkant, dus je hebt belangrijke (reis)papieren en bijvoorbeeld je paspoort snel bij de hand. Bovendien zijn lichte krasjes en schade minder snel zichtbaar dan op harde koffers.

Handige Inpakriemen en Interne Verdeler

De Tarmac XE koffer is voorzien van inpakriemen, waardoor je bagage op zijn plaats blijft tijdens je reis. Met de interne verdeler kun je je koffer als het ware opsplitsen in 2 delen, zodat je je bagage kunt structureren.

 

 

De Tarmac XE Koffer Serie

De Tarmac XE koffer is beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Of je nu op zoek bent naar een compactere 65L versie voor kortere reizen, of de grotere 95L versie voor langere reizen, er is een Tarmac XE koffer die aan je behoeften voldoet.

Tarmac XE 2-wielen 95L Zwart

De Tarmac XE 2-wielen 95L koffer in het zwart is een luxe, lichte en comfortabele koffer om mee te reizen. Deze tas is voorzien van een groot vak met twee kleine zijvakjes, en een extra voorvak voor items die je snel wilt kunnen pakken.

Tarmac XE 2-wielen 65L Zwart

De Tarmac XE 2-wielen 65L koffer in het zwart is ook een uitstekende keuze, met dezelfde kenmerken als de 95L versie, maar dan in een compactere maat.

Tarmac XE 2-wielen 95L Arctic Seagreen

Voor degenen die op zoek zijn naar een beetje kleur, is de Tarmac XE 2-wielen 95L koffer in Arctic Seagreen een geweldige optie. Deze koffer heeft dezelfde geweldige functies als de andere modellen, maar dan in een opvallende kleur.

Tarmac XE 2-wielen 65L Arctic Seagreen

De Tarmac XE 2-wielen 65L koffer in Arctic Seagreen is net zo functioneel en stijlvol als de grotere versie, maar dan in een handiger formaat.

 

Het Merk Eagle Creek

Eagle Creek is al meer dan 30 jaar een toonaangevend merk in de reisindustrie. Ze produceren slimme, onverwoestbare reisuitrustingen van hoge kwaliteit. Elke gesp, rits en materiaalkeuze is uitgebreid getest om de duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen.

Bewustzijn van Milieu-Impact

Eagle Creek is zich zeer bewust van de impact op het milieu en heeft ervoor gekozen om duurzaam materiaal te gebruiken in hun producten. Dit is te zien in het feit dat de Tarmac XE koffer is gemaakt van 100% gerecyclede materialen.

Uitgebreid Assortiment

Het assortiment van Eagle Creek is divers en uitgebreid. Naast reisbagage zoals koffers, duffeltassen en rugzakken, bieden ze ook het Pack-it System aan. Dit zijn producten die je helpen om optimaal in te pakken, zoals packing cubes en toilettassen.

 

Dus.....

De Eagle Creek Tarmac XE koffer is een betrouwbare, duurzame en milieuvriendelijke keuze voor elke reiziger. Met zijn stevige constructie, praktische functies en stijlvolle ontwerp, is het de perfecte reisgenoot, ongeacht hoe je van plan bent te reizen.

Jenny Vrins