Laat opblijven, ijsjes eten, rondrennen, vriendjes maken; kinderen houden van kamperen! Wat zijn nu echt handige items om mee te nemen naar de camping voor je kinderen? Wij hebben een aantal artikelen voor je op een rijtje gezet waar je niet meteen aan denkt als je de kampeerspullen aan het inpakken bent maar die wel het leven op de camping met kinderen een stuk aangenamer maakt.

 

1. Kinderslaapzak

Slaapzakken met leuke prints kunnen je heel wat tijd rond bedtijd besparen. Hier gaan kinderen namelijk met veel plezier
 in liggen.

enter
2. Honcho Poncho

Multifunctioneel én met leuke prints. Deze poncho's houden je kindje warm tijdens het buitenspelen of bij een lekker campinghaardvuurtje.
 

 enter

3. Drinkbeker

Unicorns, haaien of liever UFO's? Met deze bekers met leuke prints drinkt je kindje voldoende op een warme zonnige campingdag.
 

 enter

enter
4. Kinder kofferset

Zelf de spulletjes naar de campingplek dragen? Ja! Met deze stoere koffersets wil je kindje zelf zijn/haar spulletjes inpakken én dragen.
 

 enter

 5. Waterfilters

Verzekerd van schoon drinkwater ben je niet altijd in het buitenland. Een waterfilter is dan ook heel belangrijk om mee te nemen als je met je kinderen een wandeling gaat maken. 
 enter

 enter

6. EHBO sets
 enter
De hele dag in de natuur zijn maakt de kans groter dat je kindje valt en zich plotseling bezeerd. Zorg daarom voor een volledige EHBO set, speciaal gericht op de kleintjes. 
 enter
enter
Saravan
Getagd: Camping