Osprey Backpacks

 

Osprey staat bekend om zijn technologische innovaties en hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en comfort. De backpacks zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende soorten avonturiers, of je nu gaat wandelen, backpacken of reizen. Maar hoe kies je nu de beste backpack voor jouw reis? In deze blog vind je bij elke backpack uit onze collectie een uitleg van de specificaties.

Ga hier naar onze hele Osprey collectie

 

Een belangrijk kenmerk van Osprey backpacks is het AntiGravity™ rugsysteem, dat zorgt voor een uitstekende ondersteuning en ventilatie van de rug. Hierdoor is de backpack zeer comfortabel om te dragen, zelfs tijdens lange wandelingen en zware belastingen.

Daarnaast is Osprey een merk dat zich sterk richt op duurzaamheid. Zo gebruiken ze gerecyclede materialen en hebben ze programma's opgezet om ervoor te zorgen dat hun productieproces milieuvriendelijk is. Hierdoor draag je niet alleen een kwalitatief hoogwaardige backpack, maar ook bij aan een betere wereld.

Kortom, Osprey is een merk dat uitblinkt in kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Als je op zoek bent naar een backpack die aan deze eisen voldoet, dan is Osprey een zeer goede keuze. Het merk biedt verschillende modellen aan, waardoor het vinden van de perfecte backpack voor jouw avonturen makkelijk moet zijn.

 

Een uitleg van de verschillende Osprey backpacks uit onze collectie

Enter

Osprey Fairpoint en Fairview

Een populaire backpack onder reizigers. De serie bestaat uit verschillende, geweldige travelpacks. De kleinere modellen zijn geschikt als carry-on handbagage tassen en de grotere modellen voor rondreizen en trekking. Deze backpack is verkrijgbaar in verschillende maten en biedt veel opbergruimte door de kofferachtige indeling met frontloader ritsvak. Het belangrijkste voordeel is het draagcomfort. De backpack heeft een verstelbaar rugsysteem, waardoor je de ruglengte kunt aanpassen aan je eigen lengte. Hierdoor zit de backpack altijd goed op je rug en kun je hem comfortabel dragen, ook als je veel gewicht bij je hebt. 

Ga hier naar onze hele Osprey collectie

Enter

Osprey Rook en Renn

Een innovatieve trekkingrugzak ontworpen voor uitstekend comfort en een perfecte fit. De backpack is uitgerust met een verstelbaar en ventilerend rugsysteem uit mesh. Om aan een breder scala van torsolengtes te kunnen voldoen, zijn deze rugzakken volledig uitgerust met twee loadlifterpunten op het bovenframe, zodat het harnas comfortabel blijft in welke positie het ook is geplaatst. Het binnenschot verdeeld de rugzak in twee compartimenten. Het onderste compartiment kan worden losgemaakt wanneer het niet in gebruik is. De Osprey Daylite kan worden bevestigd aan deze rugzak, hierdoor krijg je extra opbergruimte en heb je altijd je dagrugzak bij je voor de korte trips.

Ga hier naar onze hele Osprey collectie

Enter

Osprey Aether en Ariel

Dit is een riante backpack welke behoort tot de AntiGravity-productlijn. Deze lijn kenmerkt zich door het ademende rugpanel en heupbanden dat zorgt voor uitstekende comfort en ventilatie. Tevens beschikt de backpack over meerdere openingen zodat je op verschillende plekken toegang hebt tot de inhoud. Speciaal ontworpen voor wandeltochten en biedt veel ondersteuning en comfort.

Ga hier naar onze hele Osprey collectie

Enter

Osprey Kestrel en Kyte

Ontworpen om ingezet te worden voor alle typen activiteiten en in elk seizoen. In natte omstandigheden is de ingebouwde raincover de uitkomst. En tijdens warmere condities zorgt het aanpasbare AirScape™ rugpaneel ervoor dat de tas altijd ventilerend is. Daarnaast zorgt hij voor de ondersteuning bij het dragen van de belasting die je van een backpack mag verwachten. De tas biedt de optie voor een water reservoir waardoor je in warme klimaten altijd voldoende vocht tot je kunt nemen.

Ga hier naar onze hele Osprey collectie

Enter

Osprey Atmos en Aura

Geschikt voor zowel reizen als wandeltochten. Uitgerust met het unieke AntiGravity™ rugsysteem. Of je op ontdekkingsreis gaat in een warm klimaat of een trektocht maakt door de toendra, het naadloze mesh materiaal en het 3D holle rugpaneel staan gelijk aan ongeëvenaarde ventilatie en comfort bovenop de topprestatie op het gebied van last dragen. Ook wanneer je deze backpack volledig vult zal je dit praktisch niet voelen aan je rug, dit dankzij het ExoForm™ Biostretch™ harness, de gewicht dragende band en de Fit-on-the-Fly™ heupband.

Ga hier naar onze hele Osprey collectie

Enter

Osprey Archeon

Speciaal ontworpen voor de meer bewuste reiziger. Gerecycleerde stoffen, metalen onderdelen en een comfortabel rugsysteem vormen samen een backpack die gemaakt is voor het leven in de buitenlucht. Er wordt gebruik gemaakt van C0, PFC-vrije DWR-coating. De bijgewerkte chemie biedt een duurzame maar krachtige benadering van de winterhardheid van deze serie. De stoffen die zijn gebruikt, zijn allemaal gerecycled en duurzaam genoeg om de tand des tijds te doorstaan. Stevige metalen componenten completeren het duurzame ontwerp en zorgen voor een lange levensduur.

Ga hier naar onze hele Osprey collectie

Enter

Welke maat backpack moet ik kopen?

Twijfel je welk formaat backpack voor jou geschikt is? Download dan de Osprey Packsizer in de Apple of Android app-store. Doorloop de stappen van de app en je weet precies welke maat je nodig hebt.

 

Saravan