Je gaat op vakantie en je neemt mee.. Vast heel erg veel. Maar er blijft natuurlijk altijd wat te wensen over. Met de feestdagen voor de deur helpen wij jou met het samenstellen van je verlanglijstje, of natuurlijk met het zoeken van een cadeautje om te geven. 

Laat je inspireren en kies het perfecte cadeau voor je eigen verlanglijstje of voor die van een reislustige vriend of familielid! Wij hebben onze top tien cadeautips voor je op een rijtje gezet zodat je zeker weet dat jouw geschenk een schot in de roos is voor een onvergetelijke droomreis.

Staat het perfecte cadeau er niet voor je tussen? Kijk dan eens in onze categorie met producten tot 50 euro, tot 100 euro of vanaf 100 euro

Voor jou op je lijstje, of voor je lootje onder de boom.

1.      Een nekkussen: Stipt op een als het gaat om cadeaus voor een reislustig persoon, of voor jezelf natuurlijk. Want ga je met de auto, bus, trein of vliegtuig, dan wil je natuurlijk niets liever dan ontspannen en uitgerust aankomen op je reisbestemming.

De nekkussens van Cabeau zijn wereldwijd bekend en worden op veel vliegvelden als beste keuze aangeboden. Een Cabeau nekkussen ondersteunt je nek en hoofd rondom. Geef je liever een compacter nekkussen die je eenvoudig mee kan nemen? Kijk dan eens naar PocketPillow.

 Nekkussen

2. Kinderkoffers: Op vakantie met kinderen? Dan nemen de kids hun eigen stoere of schattige koffer mee. De vijf-delige reisset kan gebruikt worden om kleding in mee te nemen,  de rugzak is superhandig voor je tekenspullen of speelgoed. Lunch mee in de trommel en je hebt alles bij de hand hebt om je niet te hoeven vervelen.

 

3. Powerbank: Er is niets vervelender als je telefoon of iPad leeg is.Geen muziek meer in het vliegtuig, geen leuke foto’s van die éne dagtrip op vakantie. Geen probleem met deze sterke powerbank van Xtorm. Je plug het apparaat via USB of USB-C in en in no time is deze weer geladen.

xtorm 

4. Wereldstekker: Net als bij de powerbank is een wereldstekker ook van groot belang. Of je nu naar Europa, Azië, Noord-Amerika of een ander werelddeel reist, je wilt graag je elektronische items kunnen opladen. Dan is deze wereldstekker het uitgelezen cadeau voor de avonturier.

 

5. The Adventure To-Go Bottle: De naam van het product zegt het al. Als je de deur van je woning achter je dicht trekt, begint je vakantie. Deze thermosfles van Stanley houdt je drankjes meer dan een dag op de juiste temperatuur, of je nu liever een warm of een koud drankje mee wilt nemen. 

 

6. Kampeerstoel: Voor je het weet zit je weer op je favoriete camping op je favoriete bestemming. Windje om je heen en de bbq aan. Helinox is dan je beste vriend voor een perfecte zit.  Compact om mee te nemen en daarmee een mooi pakketje voor onder de boom.

kampeerstoel

 

7. Bagage organizerDeze organizers zorgen ervoor dat alles gemakkelijk uit je koffer of rugzak te halen is zonder deze helemaal uit te hoeven pakken of door de war raakt. Een georganiseerde vakantie, dát is pas een top cadeau.

 

8. Goggle stash: De met fleece gevoerde goggle stash zorgt er voor dat een skibril onbeschadigd op bestemming aankomt. Een perfect cadeau voor een wintersporter. 

 

9. Toilettas: Is het niet eens tijd om de oude, vervallen toilettas te vervangen? Fijn cadeau om te vragen en misschien wel nog fijner om te krijgen. Wist je dat er toilettassen bestaan met een haak, zodat je deze op kan hangen? Zo hang je de toilettas eenvoudig op aan bijvoorbeeld de douchewand op de camping, of in de badkamer van je hotel. 

 

10. Een Hamamdoek: Voor op het strand, als pareo op de boulevard. Een hamamdoek is een cadeau waarmee je altijd goed zit. Deze doeken drogen snel, zijn handig op te rollen en bestaan in verschillende maten, zo bestaan er zelfs hamamdoeken voor twee personen. 

 

Staat er niets voor jou, je geliefde óf je lootje tussen? Geen probleem. We hebben onze cadeau-toppers verzameld in deze categorie. Dan kan je zelf nog verder neuzen. 

Judith Loef