De kerstdagen staan voor de deur. We weten dat er geen fijner kerstcadeautje bestaat dan een verse laag sneeuw tijdens je wintersportvakantie. Helaas kan de kerstman dat nu net niet beloven. Tijd voor andere cadeaus. Zitten er wintersporters in het gezelschap voor cadeaus? Dan is kerst de uitgelezen kans om een leuk en praktisch cadeau met elkaar te combineren.  Ontdek onze favoriete geschenken waar een wintersporter zéker weten blij mee gaat zijn deze kerst.

 

Met deze cadeaus heb je zeker succes deze kerst

1. Een wintersport rugzak:

Drinken en een snack mee in je jaszak? Zeker niet. Je kunt niet beter uitgerust zijn tijdens je wintersport als met deze wintersportrugzak van Osprey. Ontwikkeld in samenwerking met professionele gidsen, atleten en toegewijde recreanten. En dat is te merken. 

Met een diagonale skidrager of horizontale snowboarddrager, bevestigingslussen voor je stokken, een ingenaaid helmet en een zijpaneel om je warme choco mee te nemen. Laat de zwarte pistes maar komen.

Osprey Soelden 

2. Thermosfles:

Deze thermosfles van Stanley is een favoriet van wintersporters. De fles houdt je drankjes meer dan een dag heerlijk warm. Zo warm je op met een warme kop koffie in de lift of boven op de berg. De dop van deze Stanley fles is eenvoudig te gebruiken om uit te drinken en is net als de thermosfles goed geïsoleerd en gemakkelijk los te draaien,  zelfs met je handschoenen aan.

 

3. Goggle stash

De met fleece gevoerde goggle stash van Dakine zorgt ervoor dat een skibril onbeschadigd op bestemming aankomt. Een perfect cadeau voor een wintersporter. Onmisbaar als je het ons vraagt.

4. Ski of snowboard roller van D_b Journey:

D_b Journey interviewde meer dan 150 skiërs en snowboarders om erachter te komen wat zij nu echt belangrijk vinden aan een snowboard of skitas. De combinatie van een lichtgewicht design, handige features en de mogelijkheid de tas in de lengte te verstellen, maakt dat deze tas bijdraagt aan een hele nieuwe reiservaring. Extra ruimte voor je helm en extra warme kleding. Alle gemakken voor je perfecte wintersportreis. De skitassen van Douchebags zijn de meest verkochte en hoge kwaliteit skitassen.

5. Duffeltas:

Het is ieder jaar weer een terugkerend iets: het inpakken van de auto. Tijdens je wintersport neem je net even wat meer kleding mee, een extra paar sokken (want na een dag in je skisokken wil, nee moet je die dingen verwisselen voor een normaal paar) en extra warme kleding.

De  duffels van Eagle Creek de beste keuze om je auto zo vol, maar georganiseerd mogelijk in te pakken. De tassen zijn sterk, makkelijk stapelbaar en overzichtelijk.  Zo hebben deze duffels verschillende vakken en voldoende ruimte om je thermokleding in mee te nemen. Er zijn duffels die je na de rit eenvoudig op je rug meedraagt, of achter je aan rolt.

Judith Loef