Op zoek naar de perfecte reisgenoot?

Maak kennis met de Ramverk Pro Large Check-in bagage van DB Journey. Deze bagage is niet zomaar een koffer, het is een meesterwerk van vakmanschap en aandacht voor detail. Met zijn beschermende aluminium frame en schaal van gerecycled polycarbonaat, tilt de Ramverk Pro Large Check-in de lat voor bagage naar een nieuw niveau.

 

Kenmerken:

  1. Beschermende aluminium frame: De Ramverk Pro Large Check-in is voorzien van een stevig aluminium frame dat je bagage beschermt tegen ruwe behandeling tijdens het reizen. 

  2. Gerecyclede polycarbonaat schaal: De schaal van deze koffer is gemaakt van gerecycled polycarbonaat, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Maar dat betekent niet dat er wordt ingeleverd op duurzaamheid. De schaal is duurzaam en bestand tegen de dagelijkse slijtage van het reizen. 

  3. Aangepast trolleyontwerp met stille wielen: De Ramverk Pro Large Check-in is ontworpen met een aangepast trolleyontwerp en stille wielen. Hierdoor navigeer je moeiteloos door luchthavens en straten, zonder onnodig lawaai te maken.

  4. Modulair verpakkingssysteem: Deze bagage is uitgerust met een modulair verpakkingssysteem, waardoor je je spullen georganiseerd kunt houden. Het systeem bestaat uit verschillende compartimenten en vakken, zodat je alles netjes kunt inpakken en gemakkelijk kunt vinden wanneer je het nodig hebt.

Waarom kiezen voor de Ramverk Pro Large Check-in Bagage van DB Journey?

De Ramverk Pro Large Check-in bagage van DB Journey is de ideale keuze voor reizigers die functionaliteit, duurzaamheid en stijl willen combineren. Met zijn beschermende aluminium frame, gerecyclede polycarbonaat schaal, aangepaste trolleyontwerp met stille wielen en modulair verpakkingssysteem biedt deze bagage alles wat je nodig hebt voor een zorgeloze reis. Bovendien is het milieuvriendelijke aspect van de gerecyclede materialen een extra reden om voor de Ramverk Pro Large Check-in te kiezen. Ga voorbereid en met stijl op reis met de Ramverk Pro Large Check-in bagage van DB Journey

Jenny Vrins