Deze strandartikelen mag je niet vergeten

Zodra je een vakantie geboekt hebt naar een warme bestemming waar de zon altijd schijnt, kan de voorpret beginnen! Natuurlijk droom je al lekker weg van een paar dagen ultiem genieten, maar voor het zo ver is moet er nog ingepakt worden. Bereid je thuis goed voor en je kunt helemaal relaxt aan je vakantie beginnen. Deze strandartikelen mag je zeker niet vergeten tijdens je vakantie naar een zonnige bestemming.

Waterfles
Hydrateren, hydrateren en nog meer hydrateren. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Veel mensen vergeten tijdens een warme dag om voldoende te drinken, met alle gevolgen van dien. Een gevulde waterfles moet je zeker meenemen naar het strand zodat je in ieder geval nooit zonder drinken komt te zitten. Vooral de flessen met bijna 1 liter inhoud, zoals deze Hydro Flask, zijn natuurlijk ideaal! Navullen kan meestal bij een tap in een strandtent of op het strand zelf.

Drysack
Wil je zeker weten dat er geen zand of water in je spullen komt? Neem dan een drysack mee! Vooral als je van plan bent om een watersport te beoefenen is een drysack ideaal. Er past ontzettend veel in deze tas en omdat je hem aan de bovenkant oprolt en vervolgens dichtklikt, blijft de inhoud gegarandeerd droog. Zo kunnen al je waardevolle spullen gemakkelijk mee tijdens een kajaktochtje of andere activiteit op het water. De drypack moet je echt meenemen naar het strand als je al je spullen droog op wilt kunnen bergen.

Waterdichte hoesjes
Als je geen hele tas nodig hebt om al je spullen droog te houden, maar wel graag zeker wilt zijn dat je telefoon een dagje strand overleefd, is een waterdicht hoesje de ideale optie. De meeste waterdichte hoezen zijn geschikt om mee in de zee te nemen. Zo kun je dus zelfs al zwemmende de mooiste foto’s blijven maken. Check dit wel even goed voordat je het water ingaat. Sommige hoesjes zijn enkel waterbestendig, wat betekent dat ze wel tegen spetters en kleine hoeveelheden water kunnen maar niet onder water gehouden kunnen worden.

Zonnebrandcrème
Misschien een open deur, maar juist zo belangrijk. Met stip op nummer 1 is zonnebrandcrème echt iets wat je moet meenemen naar het strand. Zelfs als je denkt dat je niet snel verbrand is smeren ontzettend belangrijk. Ookal lig je maar een middag op het strand, dan nog beschadigt je huid onherstelbaar door de sterke straling van de zon. Neem dus altijd zonnebrandcrème mee en voorkom verbranding.

Zonnehoed
Een zonnesteek loop je sneller op dan dat je denkt. Een zonnehoed die je gezicht, hoofdhuid, oren en nek beschermt is het ideale strandaccessoire om dit te voorkomen. Je hoofd blijft lekker koel onder deze hoed en door de handige touwtjes kun je hem zelfs opzetten bij een flinke wind. De extra lange klep zorgt ervoor dat je zelfs geen zonnebril meer nodig hebt. Handig!
jenny VRINS