de perfecte backpack

De juiste backpack kiezen: hoe doe je dat?

Hoe kies je de juiste backpack? Voordat je op reis gaat sta je waarschijnlijk niet eens echt stil bij het type rugzak dat je meeneemt. Toch is het enorm belangrijk...
Osprey backpack

De vijf onmisbare items voor een zorgeloze backpacktrip

Het avontuur roept en je voelt de onweerstaanbare drang om je backpack te pakken en de wereld te verkennen. Of je nu een doorgewinterde backpacker bent of net begint aan je eerste reis, er zijn een paar onmisbare items die je absoluut niet mag vergeten.
Inspiratie & advies over reizen - Reisartikelen-nl

Het kiezen van de juiste Osprey backpack

Als het gaat om het kiezen van de juiste backpack, is het belangrijk om een merk te kiezen dat kwaliteit en duurzaamheid biedt. Osprey is zo'n merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige backpacks en wordt beschouwd als een van de beste merken in de industrie.
Inspiratie & advies over reizen - Reisartikelen-nl

Welk type nekkussen is handig voor op reis?

Als je voor jouw reis een aangenaam nekkussen meeneemt zijn slaap- en nekproblemen echt verleden tijd!
Inspiratie & advies over reizen - Reisartikelen-nl

Lichtgewicht kamperen, deze 12 producten móet je hebben.

Wij hebben een selectie gemaakt van de beste lichtgewicht kampeerartikelen die je mee móet nemen op vakantie. Daarnaast zijn al deze producten zo ontworpen dat de verpakkingen ook extreem compact zijn. Per persoon draag je met deze complete kampeerset minder dan 4,5 kilo met je mee!

Inspiratie & advies over reizen - Reisartikelen-nl

Tips voor thuisblijvers!

We zitten alweer een tijdje thuis en we begrijpen heel goed dat daardoor de verveling toe kan slaan. Geen zorgen, wij hebben daarom wat tips voor je op een rij...