We zitten alweer een tijdje thuis en we begrijpen heel goed dat daardoor de verveling toe kan slaan. Geen zorgen, wij hebben daarom wat tips voor je op een rij gezet.

Tips voor je thuis resort
De temperaturen gaan weer omhoog, dus dit is het perfecte moment om van je tuin een prachtig resort te maken. Denk aan een strandtent om af en toe in de schaduw tot rust te kunnen komen, een hamamdoek om lekker in de zon te liggen en wat dacht je van een hangmat om tropical beach vibes te creëren? Past een hangmat niet in je tuin? Dan hebben we ook nog comfortable lichtgewicht stoelen. Vergeet niet om jezelf ook goed te beschermen tegen muggen en natuurlijk tegen de zon.

Na het inrichten van je resort is het tijd voor wat lekkers of een drankje. Onze tip: maak jouw favoriete eten en drankjes van je vakantiebestemmingen na! Zet er een passend muziekje bij op et voilà. Zo creëer je echt het vakantiegevoel in eigen tuin.


Tips voor de avonturier
We begrijpen dat je waarschijnlijk niet de hele dag in je resort wil doorbrengen of misschien niet het resorttype bent en liever op avontuur gaat. Don’t worry. We hebben ook tips voor de avonturiers onder ons! Wat dacht je van je buurt verkennen? Doe alsof je een stedentrip maakt, zoek de highlights op van de plaats waar je woont en stippel een wandelroute uit langs een aantal highlights. Dit is alvast een goede voorbereiding voor als je straks echt weer op een stedentrip kan gaan. Liever de natuur in? Ga dan naar een mooi natuurgebied of het bos! Het strand of een meer zijn ook perfecte plekken om even buitenshuis tot rust te komen en om op avontuur te gaan.

Natuurlijk heb je hier passende gear voor nodig. Wat dacht je van een dagrugzak om eten, een EHBO-setje en andere benodigdheden in te bewaren. Een waterzak of fles is erg handig voor je drinken. Voor de fotografen onder ons is een cameratas erg handig. Vind je een rugzak te groot? Dan is een heuptas een goede optie en voor een ontspannen dagje aan het strand is een strandtas perfect. Tijdens ieder avontuur is het belangrijk om jezelf tegen verschillende weersomstandigheden te beschermen. Zonbescherming of een poncho zijn dan aan te raden. Je wilt natuurlijk niet verbrand of natgeregend thuiskomen.

Let op: Denk er bij ieder uitstapje wel aan om voldoende afstand te houden van je mede-avonturiers zodat ook zij op een veilige manier van hun uitstapje kunnen genieten.


Tips voor de organizer
Naast het ontspannen in het resort en de avonturen moet alles natuurlijk ook op orde gehouden worden of misschien wil je daar alvast mee oefenen voordat het reizen weer mogelijk is? Ook daar hebben we enkele tips voor. Om er zeker van te zijn dat al je spullen droog blijven tijdens de avonturen kun je gebruik maken van een waterdichte hoes, daarnaast is het ook handig om alles in je rugzak goed op orde te houden. Bagage organizers zijn dan onmisbaar. Voor het opbergen van je schoenen kan je gebruik maken van een schoentas en een waszak is handig voor de vuile was!
Jenny Vrins