Ga je op reis met Tuifly? Dan hebben wij voor jou een overzicht gemaakt wat je aan handbagage en ruimbagage mag meenemen. Zo ga jij goed voorbereid op reis. Ook geven we je tips welke koffers of tassen je kan aanschaffen bij ons voor je reis met Tuifly. 

Handbagage voorwaarden Tuifly:

Ben je van plan alleen handbagage mee aan boord te nemen? Om contactmomenten aan boord te beperken en ter bescherming van alle passagiers en bemanning, mag je één klein persoonlijk item mee nemen. Dit kan één hand-, laptop- of rugtas per persoon zijn van maximaal 10 kg. en maximaal 30 x 30 x 15 cm. We vragen je om deze onder de stoel voor je te plaatsen. Een handbagagekoffer of trolley tot 10 kg. en maximaal 55 x 40 x 20 cm. kun je gratis inchecken bij de incheckbalie.

Onze selectie handbagage koffers voor jouw vlucht met Tuifly

 

 

Ruimbagage voorwaarden Tuifly:

Bij Tuifly zit ruimbagage niet bij de aankoop van je ticket. Dat betekent dat je voor de ruimbagage moet betalen. Voor Europese en Middelandse zee bestemmingen betaal je €20,- voor 20 kg en oplopend tot €50,- voor 50kg. Voor verre bestemmingen ligt dit bedrag iets hoger. €25,- voor 20 kg en oplopend tot €65,- voor 50 kg.  Eén stuk ruimbagage mag maximaal 32 kilo wegen
De afmetingen van een gewone koffer zijn maximaal 158 centimeter (L+B+H)
Reis je met meerdere passagiers op één boeking? Dan mag je het totale aangekochte bagagegewicht verdelen over meerdere koffers. Bekijk voor alle voorwaarden en tarieven de website van Tuifly.
Bagage TUI - Handbagage, ruimbagage en bagagekosten | TUI

Bekijk voor alle actuele gegevens over de bagagevoorwaarden altijd de website van de luchtvaartmaatschappij! Fijne reis namens reisartikelen.nl - Alles om niets te vergeten.

Marieke Bartels