Camelbak

Camelbak staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke en lekvrije drinksystemen en flessen in veel verschillende kleuren. Het gebruik van herbruikbare flessen is beter voor het milieu. Camelbak heeft een groot assortiment aan flessen die je keer op keer kan hervullen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Voordelen van een waterzak

Een waterzak is in meerdere opzichten een praktisch reisartikel. Zo zorg je met een waterzak ervoor dat je altijd drinken bij je hebt. Vooral als je lange tochten te voet of op de fiets maakt is het noodzakelijk om voldoende water mee te nemen. Je wil tenslotte niet uitdrogen terwijl je in een afgelegen gebied bent. Je hoeft dan ook niet steeds op zoek te gaan naar een plek waar ze drinken verkopen. Een waterzak is erg handig in gebruik. Doordat je deze bevestigt aan een rugzak heb jij je handen vrij en hoef je niet steeds een flesje uit je tas te halen of in je hand te houden. Zo kun je ook tijdens een activiteit makkelijk wat drinken zonder een pauze in te lassen. Een waterzak is in vergelijking met een plastic flesje veel milieuvriendelijker. Je kunt de waterzak namelijk hergebruiken waardoor je niet voor afval zorgt.

Camelbak kopen

Heb je een geschikt Camelbak product gevonden? Plaats dan snel je bestelling via onze webshop. Als je dat voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen al gebruik maken van je aankoop. Bestel je voor een bedrag vanaf €45,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen gratis retourneren.

Naast het drinksysteem van Camelbak, hebben we ook nog waterzakken van het merk Jack Wolfskin in ons assortiment. Heb je meer aan een drinkfles die je mee kan nemen in je rugtas? Misschien heeft Klean Kanteen, Mizu of Stanley de perfecte waterfles voor jou!

Toegevoegd aan je winkelwagen