Care Plus

Het merk Care Plus heeft een uitgebreid assortiment om gezond en veilig op reis te gaan. Al ruim 20 jaar ontwikkelt het merk producten om de gezondheid van de reiziger te garanderen. Care Plus is vooral bekend van de goede kwaliteit klamboes en deet maar Reisartikelen.nl biedt veel meer van dit geweldige merk.

Alles over DEET

Of je nu op vakantie gaat naar een tropisch land of in de eigen achtertuin geniet van warme dagen, ze zijn er altijd: insecten. En wat een welverdiende rustperiode had moeten zijn werd lastig inslapen met gezoem rond je hoofd en met als traktatie wakker worden met jeukende bultjes.
Lees meer

Care Plus Travelset mini

Ga je een paar dagen weg? Dan mag de Care Plus Travelset niet missen in uw bagage!

€ 13,95
Shop dit product

Care Plus Anti-Insect Deet spray 40%, 60ml

Deze Anti-Insect Deet Spray 40% is onmisbaar als u naar een tropische bestemming gaat! 

€ 11,15
Shop nu

 

Care Plus is onderdeel van Tropicare en is al ruim 20 jaar de expert in de ontwikkeling van producten die de gezondheid van de reiziger waarborgen. Ze lopen voorop in de strijd tegen malaria en doneren 1 procent van de omzet aan de Nederlandse Malariastichting. Dus wanneer je een Care Plus product aanschaft draag je direct bij aan een malariavrije wereld! Alle EHBO sets zijn samengesteld door expeditie artsen die overal te wereld opereren. Op deze manier garandeert Care Plus dat voor elk type reiziger een geschikte EHBO set verkrijgbaar is. Tevens is de kwaliteit dik in orde. De geïmpregneerde klamboes, verschillende deet producten, bugsox maar ook de tekentest zijn bekroond door internationale vakjury's. 

 

Het assortiment van Care Plus is als volgt in te delen:

 

Klamboes
Care Plus heeft geïmpregneerde en niet geïmpregneerde klamboes in verschillende afmetingen in haar assortiment. Een geïmpregneerde klamboe biedt meer bescherming omdat de mug (of andere insecten) niet op de klamboe gaan zitten.

 

Anti-insect producten
Deet en de Natural anti-insect producten van Care Plus zijn in verschillende hoeveelheden en doseringen verkrijgbaar. De natural producten zijn geschikt voor kinderen van jonge leeftijd. Let op: het percentage werkbare stof (bijvoorbeeld Deet) zegt niets over hoe krachtig het product is. Het zegt enkel wat over duur van de werking. Lagere dosering betekent vaker smeren of sprayen. Dit werkt dus ook voor teken!

 

After-insect producten
Wanneer je gestoken of gebeten bent door een insect, kwal of plant bieden de after-insect producten van Care Plus uitkomst. Een tekentang, after-byte gel en een gif uitzuiger zijn voorbeelden van producten die goed van pas komen wanneer je last hebt van irritatie of jeuk als gevolg van een insectenbeet.

 

EHBO sets
Voor elk type reiziger heeft Care Plus een passende EHBO set. Van Basic tot de Professional: aan alles is gedacht en tot in de puntjes verzorgd. Zoals je van dit merk mag verwachten.

 

Zonnebrand
CarePlus zorgt voor een optimale bescherming tegen de zon. Met hoge UV-A en UV-B filters kan je onbezorgd van de zon genieten zonder dat je huid schade oploopt. Care Plus Aftersun zorgt er vervolgens voor dat de huid voldoende wordt gekalmeerd na het zonnen.

 

Hygiëne
Wanneer je op reis bent kom je soms in situaties waar het niet zo hygiënisch is als thuis. Gelukkig heeft Care Plus een aantal producten die ervoor zorgen dat je gezondheid niet in gevaar komt. Een waterfilter voor schoon drinkwater en anti bacteriële zeep zijn voorbeelden hiervan.

 

Bugsox
Wanneer je gaat reizen of wandelen door begroeid gebied dan is het raadzaam op de bugsox van Care Plus aan te trekken. Deze insect-werende sokken zorgen ervoor dat teken en andere insecten geen kans krijgen.

 

Reisartikelen.nl is een officieel verkooppunt van Care Plus en voor garantievraagstukken of andere vragen over de producten van CarePlus kan je bij ons terecht.