Care Plus

De artikelen van het merk Care Plus kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan jouw reis, want jezelf beschermen tegen vieze insecten, bacteriën en de brandende zon is niet geheel onbelangrijk. Care Plus is opgedeeld in vier verschillende categorieën: eerste hulp op reis, voorkom insecten steken, zonebescherming en hygiëne tijdens de reis. Alle producten van Care Plus zijn zo gemaakt dat je ze gemakkelijk mee kunt nemen op reis zonder dat ze te veel ruimte in beslag nemen.

207 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
207 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

De artikelen van het merk Care Plus kunnen een waardevolle toevoeging zijn aan jouw reis, want jezelf beschermen tegen vieze insecten, bacteriën en de brandende zon is niet geheel onbelangrijk. Care Plus is opgedeeld in vier verschillende categorieën: EHBO, klamboes, anti insect, after insect, zonnebrand, hygiëne, en bugsox. Alle producten van Care Plus zijn zo gemaakt dat je ze gemakkelijk mee kunt nemen op reis zonder dat ze te veel ruimte in beslag nemen.

De eerste categorie is: EHBO. Deze categorie bevat een uitgebreid assortiment aan EHBO-sets. Voor elk soort avontuur is er een geschikt EHBO-set, deze sets zullen dus ook verschillen in formaat en inhoud. De EHBO set Basic is een compacte EHBO set die alle basisbenodigdheden bevat voor wondverzorging. De EHBO set Waterproof is een zeer uitgebreid pakket in een waterdicht tasje, waardoor de EHBO materialen beschermd zijn tegen regen, spatwater, of andere vochtige omstandigheden. Zoals de naam al zegt is deze EHBO set Adventurer speciaal ontwikkeld voor echte avonturiers. In regio's waar medische hulpverlening van mindere kwaliteit is zijn vaak geen steriele materialen aanwezig. Deze EHBO set Emergency is zeer uitgebreid en bevat verbandmiddelen, brandwondengel, paraffinegaas en andere EHBO materialen. Zo kunt u niet alleen wonden, maar ook lichte brandwonden goed behandelen. Zoals de naam al zegt is de EHBO set Family gericht op families. Veel ongelukjes gebeuren vaak in en om het huis of tijdens vakanties met kleine kinderen. De EHBO set Professional is geschikt voor reizigers en reisbegeleiders die naar gebieden gaan waar de hygiëne en medische zorg van mindere kwaliteit is. De EHBO set Basic is een compacte EHBO set die alle basisbenodigdheden bevat voor wondverzorging. De EHBO set steriel wordt aangeraden als u naar landen gaat waar de hygiëne en medische zorg van mindere kwaliteit zijn en waar een verhoogd risico bestaat op AIDS en hepatitis-B infecties.

Binnen de categorie klamboes vind je klamboes in verschillende soorten en maten. Kies bijvoorbeeld een klamboe gemaakt van extra fijne mesh, of voor een geïmpregneerd klamboe die voorzien is van het muggen werende middel Duralin. Hierdoor zullen muggen niet op de klamboe gaan zitten en erdoor heen bijten. Dit impregneren biedt 3 jaar optimale bescherming tegen alle insecten. De meeste klamboes binnen ons assortiment zijn geïmpregneerde klamboes en dus voorzien van het muggen werende middel Duralin.

Met de Anti insecten sprays van Care Plus bescherm jij jezelf optimaal tegen al die vervelende prikkende insecten. Wil jij jezelf beschermen tegen teken, neem dan de Anti-Teek spray 100ml, of de kleinere versie Anti-Teek spray 15ml. De Anti-Insect Deet Spray 40% is onmisbaar als u naar een tropische bestemming gaat, en is beschikbaar in verschillende formaten. De Anti-Insect Natural Spray is een insecten afwerend middel gebaseerd op natuurlijke lemon-eucalyptus extracten. De werkzame stof Citriodiol® is effectief tegen stekende insecten en teken en biedt tot 6 uur bescherming tegen steken en beten. Natural is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden, zwangere vrouwen en de gevoelige huid.

Ook als je al bent gebeten door een insect zijn er nog stappen die je kan ondernemen. De Care Plus Insect SOS gel werkt verzachtend, verkoelend en kalmerend na een insectensteek. Dit is erg handig om de pijn en irritatie te verlichten na een steek van een insect. Ben je helemaal klaar met de jeuk van een insectensteek? Ga dan voor de Click- away van Care Plus, dit laat jeuk door het gevolg van insectenbeten verdwijnen door kleine schokjes. Wil je alle Care Plus spray mee op reis nemen, kijk dan eens naar de Care Plus Travel set mini.

Goede bescherming tegen de zon is ontzettend belangrijk tijdens een warme dag, zelfs als de zon niet volledig zichtbaar is, is goede bescherming altijd belangrijk. Met de Care Plus Sunprotection bescherm jij jezelf optimaal tegen de zon met deze SPF 50 factor. Als je al verbrand bent is het de zaak om je goed in te smeren met de Care Plus After Sun 100ml, dit verlicht de pijn en heeft een kalmerende werking op de huid.

Hygiëne tijdens de vakantie is ontzettend belangrijk om niet ziek te worden en om andere kwaaltjes op te lopen. Met de Care Plus Clean Pro Hygiene Gel 100 ml maak je binnen 30 seconden je handen vrij van bacterien. Voorkom hydratie met de Care Plus ORS. Wil je water uit een riviertje of een beekje drinken? gebruik dan de Care Plus Waterfilter om schoon en bacterie vrij te maken.

Uit onderzoek is gebleken dat insecten en teken het snelst via je voeten/benen je lichaam bereiken. Met de comfortabele en insectenwerende sokken van Care Plus verklein je deze kans aanzienlijk dat je gebeten kan worden door teken of andere insecten. Deze sokken zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten.

Care Plus kopen

Heb je een geschikt Care Plus product gevonden? Plaats dan snel je bestelling via onze webshop. Als je dat voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen al gebruik maken van je aankoop. Bestel je voor een bedrag vanaf €45,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen gratis retourneren.

Toegevoegd aan je winkelwagen