Care Plus Anti-Insect Natural Spray 30% Citriodiol, 60ml

Care Plus Anti-Insect Natural Spray 30% Citriodiol, 60ml

 11,15

Een insecten afwerend middel van Care Plus zonder DEET, voor kinderen vanaf 3 maanden, zwangere vrouwen en mensen met een gevoelige huid (60 ml)

direct leverbaar

-
+
{{widget type=
Vandaag voor 23.30 uur besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €45,-
Gratis verzending vanaf €45,-
Keuze uit ruim 2.000 afhaalpunten
Keuze uit ruim 2.000 afhaalpunten

Description Care Plus Anti-Insect Natural Spray 30% Citriodiol, 60ml

De Anti-Insect Natural Spray is een insecten afwerend middel gebaseerd op natuurlijke lemon-eucalyptus extracten. De werkzame stof Citriodiol® is effectief tegen stekende insecten en teken en biedt tot 6 uur bescherming tegen steken en beten. Natural is geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden, zwangere vrouwen en de gevoelige huid. Bevat geen DEET en tast geen kunststoffen aan. De spray beschermt tegen muggen, midges, zandvliegen en teken en werkt maximaal 6 uur. De spray is essentieel wanneer u naar tropische gebieden gaat waar bijvoorbeeld malaria of dengue voorkomt, maar is ook altijd handig wanneer u een andere reisbestemming heeft.

De spray moet worden aangebracht op onbedekte huid. Eén verpakking van 60ml zal ongeveer twee tot drie weken meegaan wanneer het dagelijks wordt gebruikt.

Specificaties

Merk: Care Plus
Kleur: Blauw, Wit
Type product: Anti-insect producten
Geschikt vanaf: 3 maanden, 3 jaar, 13 jaar, 18 jaar
Type anti insect middel: Spray
Inhoud: 0.06 liter

Reviews

 • Knuttenallergie
  Rating
  Heb het middel geprobeerd. Als ik knut zou zijn zou ik denken " brrr, dat stinkt". Ik kan niet tegen deet dus dacht dit eens te proberen. Het helpt vast tegen muggen ( de teatree-oil met citroen werkt een beetje als een citroengeranium ; helpt niet echt maar idee is goed). Maar het is niet een middel om te gebruiken om je tegen knutten te beschermen.Helaas
  Review door Loïs van Gemerden
  geplaatst op 27-06-18
 • Geen mug te bekennen
  Rating
  Vorig jaar zomer zaten al onze buren bij het filmfestival in de tuin van Soestdijk onder de muggen. Ondanks hun Citronella oid. Wij hebben geen mug gevoeld dankzij Care Plus. Nu zijn we in Afrika en blijven de muggen ook op afstand. Een goede investering!
  Review door Jelle
  geplaatst op 27-06-18

Schrijf je eigen review

Jouw rating *

Toegevoegd aan je winkelwagen