Care Plus EHBO-set

Care Plus

Care Plus EHBO-set

 60,95
Een compacte EHBO set van Care Plus voor wanneer je alleen een minimale reisuitrusting kunt meenemen.

Tijdelijk niet leverbaar

 60,95
-
+
Op werkdagen 22.00 besteld, morgen in huis.
Op werkdagen 22.00 besteld, morgen in huis.
Gratis verzending vanaf €30,-
Gratis verzending vanaf €30,-

De omschrijving van Care Plus EHBO-set

Wilt u zorgeloos op reis? Dan is een EHBO set essentieel voor onderweg! Kleine ongelukjes zijn zo gebeurd en het zou erg vervelend zijn als u tijdens uw vakantie geen noodzakelijke EHBO spullen bij u heeft. Vooral in gebieden met een warm en vochtig klimaat zoals in de tropen kunnen wondjes snel gaan ontsteken. Goede wondverzorging is daarom belangrijk!

Basic

De EHBO set Basic is een compacte EHBO set die alle basisbenodigdheden bevat voor wondverzorging. Met behulp van klittenband kunt u de nylon etui eenvoudig bevestigen aan een fietsstuur rugzak of broekriem, zodat u hem altijd snel bij de hand heeft. Deze basisset is vooral bedoeld voor korte reizen waarbij alleen een minimale uitrusting kan worden meegenomen zoals bij fietstochten, sportactiviteiten of hikes. U kunt hem ook eenvoudig opbergen in een dashboardkastje of in een sporttas.

Waterproof

De EHBO set Waterproof is een zeer uitgebreid pakket in een waterdicht tasje, waardoor de EHBO materialen beschermd zijn tegen regen, spatwater, of andere vochtige omstandigheden. Dit maakt deze set ideaal voor buitensporters, watersporters en reizigers naar tropische gebieden. Het is zelfs geen probleem indien u in het water valt tijdens een dagje raften!

Adventurer

Zoals de naam al zegt is deze EHBO set Adventurer speciaal ontwikkeld voor echte avonturiers. In regio's waar medische hulpverlening van mindere kwaliteit is zijn vaak geen steriele materialen aanwezig. Daarom bestaat dit pakket niet alleen uit basismiddelen zoals verband en ander EHBO materiaal, maar ook uit steriele naalden en spuiten. Bij een noodbehandeling kunt u deze medische benodigdheden zelf overhandigen aan het lokaal medisch personeel zodat u op een veilige manier behandeld kunt worden.

Emergency

Deze EHBO set Emergency is zeer uitgebreid en bevat verbandmiddelen, brandwondengel, paraffinegaas en andere EHBO materialen. Zo kunt u niet alleen wonden, maar ook lichte brandwonden goed behandelen. Het pakket is door tropenartsen samengesteld en is ideaal voor reizigers en buitensporters, maar kan ook thuis of in de auto klaargelegd worden. De complete set kan eenvoudig in bagage worden opgeborgen, zelfs als u weinig ruimte over heeft.

Family

Zoals de naam al zegt is de EHBO set Family gericht op families. Veel ongelukjes gebeuren vaak in en om het huis of tijdens vakanties met kleine kinderen. Voor deze doeleinden is een speciaal compleet pakket samengesteld. Het bevat onder andere kinder-, vinger-, blaren- en knokkelpleisters, hydrocolloïde verband voor blaren, hechtstrips voor snijwonden, een thermometer, een ijspak, oog- en wondspoeling en een tekentang. Kortom, een compleet EHBO pakket voor welk ongelukje dan ook!

Professional

De EHBO set Professional is geschikt voor reizigers en reisbegeleiders die naar gebieden gaan waar de hygiëne en medische zorg van mindere kwaliteit is. Het pakket is ontwikkeld door tropen- en expeditieartsen en bevat onder andere een steriel infuusnaald, hechtdraad en naald, een mond-op-mond kapje, een onbreekbare thermometer en een artsenverklaring in verband met de steriele medische hulpmiddelen. Het pakket heeft een handig uitneembaar tasje die makkelijk is mee te nemen op dagtochten.

Compact

De EHBO set Basic is een compacte EHBO set die alle basisbenodigdheden bevat voor wondverzorging. Deze basisset is vooral bedoeld voor korte reizen die tot een week duren en waarbij alleen een minimale uitrusting kan worden meegenomen, zoals bij fietstochten, sportactiviteiten of hikes.

Sterile

De EHBO set steriel wordt aangeraden als u naar landen gaat waar de hygiëne en medische zorg van mindere kwaliteit zijn en waar een verhoogd risico bestaat op AIDS en hepatitis-B infecties. In deze landen is niet altijd steriel materiaal aanwezig terwijl dit wel essentieel is. De EHBO set steriel bestaat uit een pakket van steriele hulpmiddelen die u bij noodbehandelingen kunt overhandigen aan het plaatselijk medisch personeel. Het pakket bestaat o.a. uit een infuusnaald, een hechtdraad en naald en scalpel. Omdat er spuiten en naalden in het pakket zitten wordt ook een artsenverklaring meegeleverd, die u kunt tonen aan de grensautoriteiten.

Mountaineer

De EHBO set Mountaineer is geschikt voor twee of meer personen. De inhoud is speciaal samengesteld voor bergwandelaars en bergbeklimmers. De EHBO-set bevat o.a. een nooddeken en een flexibele spalk. 

Specificaties

Merk: Care Plus
Model: EHBO-set
Kleur: Rood
Type product: EHBO

Reviews

  • Geweldig.
    Rating
    Een heel leuk tasje voor aan de fiets. Ik ben er super blij mee. En ook nog eens voor een leuk prijsje. Ook kan ik er zelf nog dettol spray en een rolletje verband in doen.groetjes uit wolvega.
    Review door Johanna Elisabeth
    geplaatst op 10-07-18

Schrijf je eigen review

Jouw rating *

Toegevoegd aan je winkelwagen