Care Plus Tick-Out Tekenverwijderaar

Care Plus

Care Plus Tick-Out Tekenverwijderaar

 3,95
Een must-have voor als u gaat kamperen! De Care Plus Tick-Out verwijder je eenvoudig en veilig teken.

Nog maar 1 op vooraad

-
+
Op werkdagen 22.00 besteld, morgen in huis.
Op werkdagen 22.00 besteld, morgen in huis.
Gratis verzending vanaf €30,-
Gratis verzending vanaf €30,-

De omschrijving van Care Plus Tick-Out Tekenverwijderaar

Wanneer je een natuurwandeling maakt of gaat kamperen loop je het risico dat je gebeten wordt door een teek. In Nederland is één op de vier teken besmet met de borrelia bacterie, die de ziekte van Lyme kan veroorzaken. Dit is een ziekte die kan leiden tot ernstige ziekteverschijnselen in de spieren, de gewrichten, het zenuwstelsel en het hart wanneer deze niet behandeld wordt. Het is daarom belangrijk dat de teek binnen 24 uur verwijderd wordt met een tekenverwijderaar. Deze speciale verwijderaar zorgt ervoor dat de teek niet geïrriteerd raakt en er niet een deel van de teek achterblijft.

Ongeveer 10% van alle tekenbeten leidt tot de ziekte van Lyme. Indien de teek snel verwijderd is, dan is het besmettingsrisico minimaal.

Met de Care Plus tekentang kan een teek eenvoudig en veilig worden verwijderd. De speciale grijpbek zorgt ervoor dat de teek goed vastgepakt wordt met een minimaal risico de teek te beschadigen. Ook zit er in het grijpvlak een uitsparing voor het verwijderen van jonge teken. De tang wordt geleverd met duidelijke bijsluiter en twee alcoholdeppers voor het ontsmetten van de beetplek na het verwijderen. Het is belangrijk dat u de plek niet ontsmet voor het verwijderen, aangezien de teek dan moeilijker te verwijderen is.

Specificaties

Merk: Care Plus
Model: Tick-Out
Kleur: Geel
Type product: After-insect producten

Reviews

  • Teek zit in een klein hoekje
    Rating
    Zodat je niet ziek wordt van een teek!
    Review door Esther
    geplaatst op 08-09-17

Schrijf je eigen review

Jouw rating *

Toegevoegd aan je winkelwagen