Care Plus Anti-Insect

Een goed anti-insect product is essentieel als je op reis gaat. Met deze producten hoef je je niet druk te maken over kleine beestjes die je steken of bijten. Als je deze beestjes wilt stoppen gebruik je care Plus DEET. Een van de meest effectieve anti-insect sprays die er is. Ga op vakantie zonder zorgen en bescherm je huid.

16 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
16 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Voorkom je infecties met ziektes zoals malaria, knokkelkoorts en Lyme met Care Plus muggenspray.

Muggen

De beet van een mug kan naast jeuk en een vervelende bult ook gevaarlijke aandoeningen met zich meebrengen. Ziektes zoals Zika, Malaria, Knokkelkoorts en de gele koorts kunnen allemaal door deze kleine bijtvlieg overgedragen worden. De muggensprays hebben verschillende sterktes. Deze verschillende sprays zijn Care Plus Deet 30, Care Plus Deet 40 en Care Plus Deet 50. 

Voorkomen is beter dan genezen, daarom biedt Care Plus de Care Plus muggenspray en gel aan waarmee een muggenbeet voorkomen kan worden. Deze producten zijn de Care Plus Deet en de Care Plus Natural Spray. Deet is in verschillende sterktes verkrijgbaar, aangeduid met een percentage. Hoe hoger het percentage, hoe langer het middel werkt.

 • De afweermiddelen van Care Plus muggenspray met DEET zijn geschikt voor de tijger mug, deze bijt in tegenstelling tot de malariamug ook overdags!
 • Care Plus Natural Spray is uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid, zwangere vrouwen en baby's vanaf 3 maanden. Daarnaast biedt deze Care Plus Natural Spray tot wel 6 uur bescherming tegen muggenbeten. Wij raden Natural spray niet aan in malaria gebieden. 
 • Care Plus Deet 50% biedt tot wel 10 uur bescherming tegen muggenbeten
 • Care Plus Deet 40% Kan tot wel 8 uur bescherming bieden tegen muggenbeten
 • Care Plus Deet 30% is de mildste Deet variant, deze biedt tot wel 6 uur bescherming tegen muggenbeten.
 • Zowel de Care Plus Deet 30% als de Care Plus Deet 40% is geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar

Teken

Deet bestrijdt niet alleen muggen maar ook teken. De Care plus Deet 30, Care plus Deet 40 en Care plus Deet 50 hebben hetzelfde effect op teken als op muggen. 

 • Het hele jaar bestaat de kans op tekenbeten, maar vanaf maart tot en met oktober is het risico het grootst. 
 • Een teek leeft in de tuin, duinen, heidegebieden en in het bos.
 • Per vierkante kilometer leven ongeveer 100.000 teken waarvan 20% geïnfecteerd is met de Borrelia bacterie, waardoor jaarlijks 23.500 mensen de ziekte van Lyme krijgen. 
 • Buiten Nederland is de besmetting met het FSME virus een groot risico, 5% van alle teken is hiermee besmet. Dit virus kan onder andere hersenvlies ontsteking veroorzaken. Dit virus komt voor in bijvoorbeeld Duitsland, Oostenrijk, Scandinavië, De Balkan, Rusland en overige Oost-Europese landen.

Voorkom teken

 • Care Plus muggenspray en gel werkt niet alleen tegen muggen, ook tekenbeten voorkom je met dit handige middel. 
  • Care Plus Deet 50% biedt tot 5 uur bescherming tegen tekenbeten
  • Care Plus Deet 40% biedt tot 4 uur bescherming tegen tekenbeten
  • Care Plus Deet 30% biedt tot 3 uur bescherming tegen tekenbeten
 • Care Plus Natural Spray biedt tot 3 uur bescherming tegen teken en is geschikt voor mensen met een gevoelige huid, zwangere vrouwen en baby's vanaf 3 maanden.
 • Naast het gebruik van afwerende middelen is het dragen van lange bedekkende kleding een goede manier om tekenbeten te voorkomen.

Knutten

De Knut is een relatief onbekende steekvlieg die vooral in de scandinavische omgeving gevonden kan worden. Een beet van de knut kan heftige jeuk veroorzaken en kan parasieten en virussen overbrengen. Care Plus muggenspray beschermt naast teken en muggen ook tegen knutten

DEET 

DEET is bedoeld om op de huid en de kleren aan te brengen. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt tegen insectenbeten. Breng het middel gelijkmatig aan met de palm van de hand. Voor aanbrengen in het gezicht, verdeel een lichte laag met je vingers. Als het aanbrengen klaar is verwijder DEET van je handen doormiddel van water en zeep i.v.m etenswaren. Care Plus DEET heeft verschillende sterktes die aangegeven worden doormiddel van procenten. Care Plus DEET 30%, Care Plus DEET 40% en Care Plus DEET 50%. DEET wordt niet aangeraden voor kinderen, mensen met een gevoelige huid of zwangeren. 

Alternatieve voor DEET 

Care Plus muggenspray biedt ook een alternatief aan voor DEET. Namelijk Care Plus Natural, een natuurlijk alternatief. Natural wordt gemaakt met lemon inplaats van DEET. Wat ervoor zorgt dat Natural wel gebruikt kan worden door kinderen, mensen met een gevoelige huid en zwangeren. De Natural is beter voor de huid vergeleken de Care plus Deet 40 en CAre Plus Deet 50. De Care plus muggenspray is erg effectief maar ook redelijk bijtend. Wij raden Natural spray niet aan in malaria gebieden. 

 

Toegevoegd aan je winkelwagen