EHBO

De eerste categorie is: EHBO. Deze categorie bevat een uitgebreid assortiment aan EHBO-sets. Voor elk soort avontuur is er een geschikt EHBO-set, deze sets zullen dus ook verschillen in formaat en inhoud.
9 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
9 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

De EHBO set Basic is een compacte EHBO set die alle basisbenodigdheden bevat voor wondverzorging. De EHBO set Waterproof is een zeer uitgebreid pakket in een waterdicht tasje, waardoor de EHBO materialen beschermd zijn tegen regen, spatwater, of andere vochtige omstandigheden.Zoals de naam al zegt is deze EHBO set Adventurer speciaal ontwikkeld voor echte avonturiers. In regio's waar medische hulpverlening van mindere kwaliteit is zijn vaak geen steriele materialen aanwezig. Deze EHBO set Emergency is zeer uitgebreid en bevat verbandmiddelen, brandwondengel, paraffinegaas en andere EHBO materialen. Zo kunt u niet alleen wonden, maar ook lichte brandwonden goed behandelen. Zoals de naam al zegt is de EHBO set Family gericht op families. Veel ongelukjes gebeuren vaak in en om het huis of tijdens vakanties met kleine kinderen. De EHBO set Professional is geschikt voor reizigers en reisbegeleiders die naar gebieden gaan waar de hygiëne en medische zorg van mindere kwaliteit is. De EHBO set Basic is een compacte EHBO set die alle basisbenodigdheden bevat voor wondverzorging. De EHBO set steriel wordt aangeraden als u naar landen gaat waar de hygiëne en medische zorg van mindere kwaliteit zijn en waar een verhoogd risico bestaat op AIDS en hepatitis-B infecties.

Een Care Plus EHBO set bestellen

Wil jij een EHBO-set van Care Plus hebben? Plaats dan snel een bestelling via onze website. Je kunt morgen al gebruik maken van de EHBO-set als je deze vandaag voor 23:30 uur bestelt. Bestel je voor €45,- of meer? Dan is de verzending gratis. Je mag artikelen gratis retourneren binnen 14 dagen.

Een andere EBHO set bestellen?

Denk je dat de EHBO sets van Care Plus niet helemaal geschikt zijn voor jouw reis? Neem dan ook eens een kijkje bij de EHBO artikelen van TravelSafe. Of ben je geïnteresseerd in onze andere artikelen van Care Plus? Neem dan ook eens een kijkje bij de Anti-insect producten, voor als je nog een flesje deet of andere insecten werende artikelen nodig hebt. Ben je op zoek naar iets voor na de insectenbeet? Kijk dan even bij onze After insect producten.

Toegevoegd aan je winkelwagen