Care Plus klamboes

De klamboes of ook wel muskietennetten van CarePlus bieden een optimale bescherming tegen muggen en andere insecten. Met al ruim 20 jaar ervaring heeft CarePlus zich bewezen in het produceren van insectwerende artikelen zoals bednetten, hoofdnetten (pop-up headnet) en bugsheets. Alle klamboes van CarePlus zijn goedgekeurd door de Wereldgezondheidsorganisatie, met name de maasgrootte is hier van belang.
7 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
7 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Zeker wanneer men op vakantie gaat naar zuidelijker gelegen landen geven wij het advies om een klamboe mee te nemen. Ziektes als Malaria, knokkelkoorts en Zika worden overgedragen door de mug en het is raadzaam om je hier tegen te wapenen. Maar ook in eigen land kan een klamboe de oplossing zijn voor een gezonde nachtrust. Niet enkel een klamboe maar ook insectwerende artikelen zoals Deet kunnen een oplossing bieden om veilig op reis te gaan. Ben je van plan om in een hostel te slapen? Neem dan een Bugsheet mee zodat insecten niet vanuit het matras je lastig komen vallen.

Er zijn verschillende punten waar je op moet letten wanneer je een klamboe gaat kiezen. Deze zijn hieronder beschreven en in deze infosheet.

  • Met hoeveel personen ga je onder de klamboe liggen?
  • Het merendeel van de klamboes zijn geimpregneerd met het muggenwerende middel Duralin. Dit middel zorgt ervoor dat muggen niet op de klamboe landen en erdoor heen bijten en biedt 3 jaar optimale bescherming tegen alle insecten. Tevens zorgt CarePlus voor een impregnatie dosis zodat de gebruiker er geen last van heeft. Ga je naar een risicogebied voor Malaria? Neem dan een geimpregneerde klamboe mee.
  • Naar welk werelddeel ga je op vakantie. Ander content betekent weer andere insecten dus een andere klamboe. Noordelijk gelegen gebieden vragen om een klamboe met een fijnere mash (grootte van de gaatjes) omdat hier de knut (zeer klein insect) leeft.
  • Welke specificaties zoals gewicht en ophanging vind je belangrijk. 

Alle klamboes van Care Plus worden geleverd in een praktische hoes en bevestigingsmateriaal en kunnen gemakkelijk opgehangen worden en zijn dus zeer geschikt om mee op reis te gaan. Bevestignsmateriaal bestaat uit touw, ophanghaken, spijker en veiligheidsspelden. Alle geimpregneerde klamboes kunnen 20 keer gewassen worden op 30 graden zonder hun werking te verliezen. Wij zijn een officiele dealer van Care Plus en je kan ook bij ons terrecht mocht je vragen hebben over eventuele garantie. 

Een Care Plus klamboe bestellen

Wil jij een klamboe van Care Plus hebben? Plaats dan snel een bestelling via onze website. Je kunt morgen al gebruik maken van de klamboe als je deze vandaag voor 23:30 uur bestelt. Bestel je voor €45,- of meer? Dan is de verzending gratis. Je mag artikelen gratis retourneren binnen 30 dagen.

Een andere klamboe bestellen?

Denk je dat de klamboes van Care Plus niet helemaal geschikt zijn voor jouw reis? Neem dan ook eens een kijkje bij de klamboes van TravelSafe. Of ben je geïnteresseerd in onze andere artikelen van Care Plus? Neem dan ook eens een kijkje bij de Anti-insect producten, voor als je nog een flesje deet of andere insecten werende artikelen nodig hebt. Ben je op zoek naar iets voor na de insectenbeet? Kijk dan even bij onze After insect producten.

Toegevoegd aan je winkelwagen