Care Plus klamboes

De klamboes of ook wel muskietennetten van CarePlus bieden een optimale bescherming tegen muggen en andere insecten. Met al ruim 20 jaar ervaring heeft CarePlus zich bewezen in het produceren van insectwerende artikelen zoals bednetten, hoofdnetten (pop-up headnet) en bugsheets. Alle klamboes van CarePlus zijn goedgekeurd door de Wereldgezondheidsorganisatie, met name de maasgrootte is hier van belang.
8 producten
Sorteer Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Laagste prijs Sorteren op: Hoogste prijs Sorteren op: Inhoud
Toon Toon 24 producten Tonen Toon 24 producten Toon 48 producten Toon 96 producten
8 producten
Sorteer Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Laagste prijs Sorteren op: Hoogste prijs Sorteren op: Inhoud
Toon Toon 24 producten Tonen Toon 24 producten Toon 48 producten Toon 96 producten

Zeker wanneer men op vakantie gaat naar zuidelijker gelegen landen geven wij het advies om een klamboe mee te nemen. Ziektes als Malaria, knokkelkoorts en Zika worden overgedragen door de mug en het is raadzaam om je hier tegen te wapenen. Maar ook in eigen land kan een klamboe de oplossing zijn voor een gezonde nachtrust. Niet enkel een klamboe maar ook insectwerende artikelen zoals Deet kunnen een oplossing bieden om veilig op reis te gaan. Ben je van plan om in een hostel te slapen? Neem dan een Bugsheet mee zodat insecten niet vanuit het matras je lastig komen vallen.

Er zijn verschillende punten waar je op moet letten wanneer je een klamboe gaat kiezen. Deze zijn hieronder beschreven en in deze infosheet.

  • Met hoeveel personen ga je onder de klamboe liggen?
  • Het merendeel van de klamboes zijn geimpregneerd met het muggenwerende middel Duralin. Dit middel zorgt ervoor dat muggen niet op de klamboe landen en erdoor heen bijten en biedt 3 jaar optimale bescherming tegen alle insecten. Tevens zorgt CarePlus voor een impregnatie dosis zodat de gebruiker er geen last van heeft. Ga je naar een risicogebied voor Malaria? Neem dan een geimpregneerde klamboe mee.
  • Naar welk werelddeel ga je op vakantie. Ander content betekent weer andere insecten dus een andere klamboe. Noordelijk gelegen gebieden vragen om een klamboe met een fijnere mash (grootte van de gaatjes) omdat hier de knut (zeer klein insect) leeft.
  • Welke specificaties zoals gewicht en ophanging vind je belangrijk. 

Alle klamboes van Care Plus worden geleverd in een praktische hoes en bevestigingsmateriaal en kunnen gemakkelijk opgehangen worden en zijn dus zeer geschikt om mee op reis te gaan. Bevestignsmateriaal bestaat uit touw, ophanghaken, spijker en veiligheidsspelden. Alle geimpregneerde klamboes kunnen 20 keer gewassen worden op 30 graden zonder hun werking te verliezen. Wij zijn een officiele dealer van Care Plus en je kan ook bij ons terrecht mocht je vragen hebben over eventuele garantie. 

 

Toegevoegd aan je winkelwagen