Cocoon

Tijdens je buitensportavonturen wil je lekker slapen. De producten van Cocoon helpen je hierbij. Of je nu op zoek bent naar een lichtgewicht lakenzak om je slaapzak schoon te houden, een lakenzak om je slaapzak warmer te maken, een lakenzak om te gebruiken in hotels en hostels of een hoofdkussen. Cocoon heeft voor elk wat wils!

105 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
105 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Cocoon Lakenzakken

De lakenzakken van Cocoon zijn bekend over de hele wereld. Of je de lakenzak wilt gebruiken om je slaapzak schoon te houden, je slaapzak warmer te maken of gewoon om in te slapen in een hostel of hotel, bij Reisartikelen.nl ben je voor een Cocoon Lakenzak bij het juiste adres. De TravelSheets serie is de standaard deken variant, terwijl de Mummyliner het beste past en vergelijkbaar is met een mummy slaapzak. Let bij de keuze van je cocoon lakenzak goed op het materiaal, zo kun je kiezen uit zijde, katoen, thermolite, microfiber, flanel, egyptisch katoen en biologisch katoen. Zie voor de drie hoofd materialen de belangrijkste verschillen hieronder:

Materiaal Geschikt voor Gewicht
Silk Alle seizoenen 150 g
Katoen Bij droog klimaat en binnen 410 g
Thermolite Koude temperaturen 340 g
Microfiber Nat klimaat 290 g

Liever een lakenzak van een ander merk kopen? Bekijk dan onze Lakenzakken pagina.

Cocoon Kussens

De kussens van Cocoon kun je eigenlijk in twee groepen verdelen. De nekkussens en de reiskussens. De nekkussens zijn met name bedoeld voor tijdens de reis en bieden een goede ondersteuning voor de nek in het vliegtuig of bijvoorbeeld de bus. De reiskussens zijn daarnaast ook goed te gebruiken als kussen tijdens het kamperen. Het voordeel van deze kussens is dat ze zowel tijdens de reis als in bed te gebruiken zijn. Ga je kamperen dan is ons advies dan ook om een rechthoekig reiskussen mee te nemen.

Liever een reiskussen van een ander merk kopen? Bekijk dan onze Reiskussens pagina.

Cocoon toilettassen

Van Cocoon heb je een paar soorten toilettassen. De transparante toilettassen zijn bedoeld om als handbagage mee in het vliegtuig te kunnen nemen. Door gebruik te maken van een transparante toilettas hoe je over het algemeen niet je vloeibare stoffen los in je koffer te doen of los in de bak te leggen. Daarnaast heb je de oprolbare toilettassen. Het voordeel hiervan is dat als je deze uithangt in het hotel je een overzichtelijke toilettas heb. Tot slot heb je nog de standaard toilettassen. Deze zijn licht van gewicht en zijn geschikt voor je toiletspullen.

Cocoon kopen

Heb je een geschikt artikel van Cocoon gevonden? Plaats dan snel je bestelling via onze webshop. Als je dat voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen al gebruik maken van je aankoop. Bestel je voor een bedrag vanaf €45,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen gratis retourneren.

Liever een toilettas van een ander merk kopen? Bekijk dan onze Toilettassen pagina.

Toegevoegd aan je winkelwagen