Deuter Accessoires

Naast je reiskoffer of reistas heb je ook nog diverse reisaccessoires nodig om goed voorbereid op reis te kunnen gaan. En als je dan toch reisaccessoires aanschaft, waarom dan niet meteen kiezen voor kwaliteit? Deuter heeft een breed assortiment kwaliteitsproducten om jouw reis gegarandeerd te laten slagen. Van organizers tot transporthoezen, je vindt het bij Deuter. 

1 product
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
1 product
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Deuter Accessoires

Alom bekend om haar kwaliteitsvolle producten, met name op gebied van backpacks en slaapzakken, produceert Deuter ook nog toilettassen, veiligheidsproducten, kinderdragers en allerlei accessoires. Het laatste, de diverse accessoires, zal hier nader worden uitgelicht.

Accessoires Assortiment

Deuter produceert diverse accessoires. Denk bijvoorbeeld aan heuptassen, organizers, portemonnees, waszakken, opbergzakken, flightcovers en transporttassen. Neem bijvoorbeeld heuptassen. Heuptassen zijn te verkrijgen in twee verschillende modellen; Deuter Organizer Belt en Deuter Travel Belt. De Deuter Travel Belt is een ruime heuptas waarvan de heupvleugels eenvoudig te verstellen zijn en is voorzien van een groot hoofdvak met rits en een klein vak voor natte kledij. De Deuter Organizer Belt is een compacte heuptas met diverse vakjes om je spulletjes in op te bergen als je reisdocumenten, pasjes, etc.

Deuter Organizers

Organizers zijn verkrijgbaar in de modellen Deuter Zip Pack alsook de Zip Pack Lite. Deuter Zip Pack Lite is te verkrijgen in de volumes 1, 2 en 3 liter en voorzien van asymmetrische ritssluiting. Deuter Zip Pack is gemaakt van ademend en ultralichtgewicht mesh-materiaal en te verkrijgen in de volumes 4, 6 en 9 liter. Hiermee kun je je bagage eenvoudig en overzichtelijk ordenen zodat je nooit meer iets kwijtraakt.

Deuter Waszakken

Waszakken zijn te verkrijgen in drie verschillende modellen, namelijk Deuter Light Drypack, Deuter Mesh Sack en Deuter Pack Sack. Wat is het verschil tussen deze drie varianten? Deuter Light Drypack is verkrijgbaar in de volumes 1 t/m 25 liter. Doordat het materiaal over waterdichte eigenschappen beschikt, beschermt de Light Drypack tegen stof en felle regen. Dit is mede mogelijk door de rolsluiting en gelaste naden. Deuter Pack Sack is verkrijgbaar in de volumes 3 t/m 15 liter. Dankzij het slanke design is deze waszak perfect mee te nemen in je rugzak. Daarnaast is het materiaal vuilafstotend en voorzien van een koortstopper. Of kies je toch voor de Deuter Mesh Sack? Dit model is verkrijgbaar in de volumes 2 t/m 18 liter en gemaakt van ultralichtgewicht mesh-materiaal. De vuilafstotende bodem, handige koortstopper en greeplus zorgen voor orde zonder extra balast te hoeven toevoegen aan je bagage.

Deuter Transporthoezen

Als laatste de Deuter Flightcover en Deuter Cargo Bag. De Deuter Flightcover is verkrijgbaar in een 60 en 90 liter uitvoering. Deze lichtgewicht transportzak beschermt je rugzak tegen beschadigingen en vuil tijdens het vervoer, bijvoorbeeld in het bagageruim van het vliegtuig. Dit draagt bij aan het behoud van bijvoorbeeld je backpack door slijtage te minimaliseren. Hetzelfde geldt voor de Deuter Cargo Bag. Deze robuuste transportzak met een volume van 90 liter kan middels een zijrits met nog eens 30 liter vergroot worden. De compressieriemen zorgen er bovendien voor dat je geen loze bagageruimte verspilt.

Toegevoegd aan je winkelwagen