Deuter Backpacks

Ga je binnenkort backpacken en zoek je daarvoor nog een goede tas? Dan is het zeker de moeite waard om te kijken bij de Deuter backpacks. Dit merk produceert al jaren tassen voor diverse reizen, waaronder backpacks. In ons assortiment vind je verschillende backpack modellen. De kans is daardoor heel groot dat jij een geschikt model kunt vinden.
8 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
8 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

De verschillende Deuter backpacks

Deuter biedt meerdere backpack lijnen, zoals de Futura, de Quantum en de ACT lijn. Elke lijn heeft unieke kenmerken die voor bepaalde reizen ontwikkeld zijn.

Binnen de Futura lijn kun je kiezen uit de modellen Futura  en de Futura Pro. De gewone Futura backpacks zijn ontworpen voor dagtochten. Dankzij het ventilerende draagsysteem wordt zweet goed afgevoerd. Tevens zorgt dit systeem voor een goede ondersteuning van de rug waardoor het draagcomfort optimaal is. De Futura Pro backpacks hebben een wat geavanceerder ontwerp zodat ze geschikt zijn voor meerdaagse tochten. Naast het ventilerende draagsysteem hebben deze modellen speciale heupvleugels die de draaglast tot 70% op zich nemen.

De Quantum backpacks hebben een afneembare rugzak. Dit is ideaal als je veel spullen mee wil nemen naar je bestemming, terwijl je eenmaal daar de rugzak kunt inpakken met de benodigde spullen voor een korte trip. Je hebt keuze uit een Quantum backpack met een inhoud van 60 of 70 liter, plus de rugzak met een inhoud van 10 liter. De backpack bestaat uit een hoofdvak, een dekselvak, een bodemvak en zijtassen. Je kunt je spullen daardoor handig indelen.

De ACT Lite backpacks zijn lichtgewicht waardoor je veel bewegingsvrijheid hebt tijdens sportieve bezigheden of lange wandelingen. De backpack is verstelbaar voor verschillende ruglengtes waardoor het draagcomfort verhoogd wordt. Ook past dit model zich aan aan jouw rug. De ACT Lite backpacks bestaan uit meerdere vakken, waaronder een hoofdvak, zijvakken, een dekselvak, voorvak en binnenvak. Je hebt daardoor genoeg ruimte om spullen op te bergen en in te delen.

Een Deuter backpack uitzoeken

Bij het uitzoeken van een Deuter backpack kun je de namen gebruiken om een passend model te vinden. De hoofdletters geven aan voor wie de backpack bedoeld is. Zo zijn de SL modellen geschikt voor vrouwen en de EL modellen zijn voor mensen die tussen de 1,85 en 2 meter lang zijn. Dankzij kleine aanpassingen in het ontwerp is het draagcomfort veel beter. De modellen zonder hoofdletters zijn geschikt voor mannen. Het getal geeft de inhoudsmaat in liters weer. Zo kun je eenvoudig zien welke modellen voor jou een optie zijn.

Een Deuter backpack bestellen

In onze webshop kun je eenvoudig een Deuter backpack bestellen. De backpack heb je morgen al in huis als je vandaag bestelt voor 23:30 uur. Je betaalt geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €45,-. Mocht je de backpack willen ruilen, dan kun je dat gratis doen binnen 30 dagen.

Backpacks van andere merken

Heb je toch geen geschikt model bij Deuter kunnen vinden? Je kunt ook een kijkje nemen bij andere merken die backpacks aanbieden. Enkele voorbeelden hiervan zijn The North Face backpacks en de Osprey backpacks.

Toegevoegd aan je winkelwagen