Deuter Veiligheidsproducten

Een mooie herinnering van je reis begint bij een goede voorbereiding. Je kunt je niet goed genoeg voorbereiden op bijvoorbeeld straatcriminaliteit. In Nederland is het mogelijk overvallen te worden, maar bijvoorbeeld in de achterstandswijken van Brazilië is de kans nog net iets groter. Wees daarom voorbereid op het ergste en stop je geld, reisdocumenten of andere waardevolle spullen veilig weg op een verborgen plek.

2 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
2 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Deuter Security

Hoewel veiligheid zo vanzelfsprekend lijkt hier in Nederland, heb je deze garanties niet overal ter wereld. Wees daarop voorbereid wanneer je op reis gaat en laat je goed informeren over bijvoorbeeld de veiligheid op straat. In elk geval is het aan te bevelen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op een ‘worst case scenario’. Een van Deuters’ productlijnen is de Security productlijn. Deze productlijn biedt een tal van producten om je waardevolle spullen op een verdekt plekje in op te bergen. De volgende Deuter Security producten zijn verkrijgbaar in onze webshop:

Security Money Belt

Deuter Security Money Belt is verkrijgbaar in twee modellen, namelijk de ‘I’ en ‘II’ welke enkel verschillen in afmetingen. Beide bieden genoeg ruimte voor je reisdocumenten en paspoort.  Door zijn vlakke vormgeving liggen ze lekker op je huid. De heupgordel is verstelbaar.  

Security Wallet

Deuter Security Wallet is eveneens verkrijgbaar in twee modellen; ‘I’ en ‘II’. De Wallet I heeft twee ritstassen voor papieren en geld, Wallet II heeft twee onderverdelingen in het hoofdvak en een ritstas vooraan voor reispapieren of geld. Van beide is de draagriem traploos verstelbaar.

Security Holster en Legholster

Deuter Security Holster kan op twee manieren gedragen worden: onder de kleren nauw tegen je lichaam aan of boven je kleding als kleine schoudertas. De heupgordel is afneembaar en verstelbaar. Tevens voorzien van twee ritsvakken.

Deuter Security Legholster past om elke kuit dankzij de zachte elastische band met klittenbandsluiting. De legholster biedt voldoende ruimte voor het opbergen van documenten of andere waardevolle spullen in het ritshoofdvak. Daarnaast zit er nog een ritstas vooraan.

Security Belt

Deuter Security Belt maakt het mogelijk om bijvoorbeeld briefpapier in te verbergen. Deze stevige gesp, waarvan de lengte traploos is aan te passen, heeft een circa 46 cm lange rits in de binnenzijde van de riem.

Security Flip In

Deuter Security Flip In is een geheim tasje dat aan de riem wordt bevestigd en wordt omgeklapt aan de binnenzijde van de broek. De Flip In is voorzien van twee insteekvakken.

Toegevoegd aan je winkelwagen