Eagle Creek

Eagle Creek gaat al meer dan 30 jaar voor optimaal reisgemak. Het merk produceert slimme, onverwoestbare reisuitrustingen van hoge kwaliteit. Elke gesp, rits en materiaalkeuze is uitgebreid getest. Bewustzijn van de impact op het milieu heeft ervoor gezorgd dat voor duurzaam materiaal is gekozen.

268 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
268 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Het assortiment van Eagle Creek is grofweg op te delen in 4 categorieën. De eerste categorie is de reisbagage. Koffers, duffeltassen, backpacks: alles om je bagage mee te nemen op reis. De tweede categorie is het Pack-it System. In deze categorie vind je producten waardoor je optimaal kunt inpakken. Het best selling product zijn de packing cubes; handige tasjes waarin je bagage georganiseerd kunt inpakken. Ideaal aan de packing cubes is dat je vooral compact kunt inpakken, hierdoor houd je meer ruimte over. Of kan je natuurlijk meer meenemen! Ook de toilettassen van Eagle Creek vallen in de tweede categorie. 

De volgende categorie zijn alle reisaccessoires. Veiligheidstasjes, waaronder de populaire Bra Stash, koffersloten en comfortabele artikelen zoals nekkussens en slaapmaskers zijn ruim vertegenwoordigd in het assortiment van Eagle Creek.

Als laatste categorie volgen de 'Day Travelers'. In deze categorie vind je alle rugzakken, heuptassen en schoudertassen van Eagle Creek.

Eagle Creek packing cubes

De packing cubes van Eagle Creek zijn er in verschillende vormen en maten. De compression cubes zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk ruimte in je tas kan overhouden, terwijl de dirty/clean cubes ervoor zorgen dat je je schone en vieze kleding goed gescheiden kan bewaren. De garment folders zorgen ervoor dat overhemden en shirts kreukloos blijven in je koffer of tas.

Eagle Creek duffels

De duffels van Eagle Creek zijn er in verschillende vormen en maten. Deze duffels hebben verschillende functies, zoals duffels met wieltjes of duffels die je op je rug kan dragen. Hierdoor kun je altijd een geschikte duffel vinden die bij jou behoeften past.

Eagle Creek toilettassen

De toilettassen van Eagle Creek zijn er in verschillende vormen. De Quick Trip is een kleine handzame toilettas voor de reiziger die alleen de basics meeneemt. De On Board is een wat uitgebreidere toilettas, deze toilettas heeft een ophanghaak en een spiegel. De meest uitgebreide toilettassen zijn de Wallaby toilettassen. Deze toilettassen hebben naast een ophanghaak en een spiegel ook nog een extra groot vak waardoor hij opgehangen erg overzichtelijk alle toiletspullen bevat. Alle Eagle Creek toilettassen zijn eenvoudig te wassen. Liever een toilettas van een ander merk? Bekijk dan ook even onze toilettas pagina.

Eagle Creek Moneybelts

De moneybelts van Eagle Creek zijn er grofweg in 2 verschillende varianten. Je hebt de geldriemen die als riem gedragen kunnen worden, maar een geheim vakje bevatten voor je geld. Maar je hebt ook verborgen moneybelts. Deze verborgen tasjes zijn bedoeld om onder je kleding te kunnen dragen waardoor niemand ziet dat je een tasje om hebt waar je geld en andere belangrijke documenten in zit. Bekijk je liever de moneybelts van andere merken? Bekijk dan ook even onze geldriemen pagina.

Eagle Creek Kopen

Heb je een geschikt Eagle Creek product gevonden? Plaats dan snel je bestelling via onze webshop. Als je dat voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen al gebruik maken van je aankoop. Bestel je voor een bedrag vanaf €45,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen gratis retourneren.

Toegevoegd aan je winkelwagen