Eagle Creek 3-Dial TSA Lock & Cable

Eagle Creek

Eagle Creek 3-Dial TSA Lock & Cable

Normale prijs: € 18,00

Special Price  12,60

Een bagageslot is altijd handig als u uw spullen veilig opgeborgen in uw koffer wilt houden. Bij dit slot zit een kabel, zodat u uw bagage eventueel ook aan iets vast kan maken voor extra veiligheid. 'TSA' staat voor Transportation Security Administration, een Amerikaanse organisatie die in staat voor de veiligheid van transport op vliegvelden. 

Tijdelijk niet leverbaar

Normale prijs: € 18,00

Special Price  12,60

-
+
Op werkdagen 22.00 besteld, morgen in huis.
Op werkdagen 22.00 besteld, morgen in huis.
Gratis verzending vanaf €30,-
Gratis verzending vanaf €30,-

De omschrijving van Eagle Creek 3-Dial TSA Lock & Cable

Een bagageslot is altijd handig als u uw spullen veilig opgeborgen in uw koffer wilt houden. Bij dit slot zit een kabel, zodat u uw bagage eventueel ook aan iets vast kan maken voor extra veiligheid. 'TSA' staat voor Transportation Security Administration, een Amerikaanse organisatie die in staat voor de veiligheid van transport op vliegvelden. Wanneer u met een TSA slot uw koffer sluit dan kunnen veiligheidsagenten op vliegvelden met speciale lopersleutels uw koffer alsnog openmaken ter inspectie, zonder dat ze het slot open hoeven te breken. Na de inspectie zal het slot dan weer gewoon gesloten worden en zijn uw spullen weer veilig opgeborgen!

Kenmerken:

 • Materiaal: Die Cast Zinc behuizing, stalen slot, Vinyl Coated Staal kabel
 • TSA gecertificeerd
 • Combinatie van slot en kabel
 • Cijferslot bestaande uit drie cijfers
 • 2 - in - 1 combinatie TSA-slot en kabel set Travel Sentry ™ gecertificeerd Let op: Er wordt bij dit slot geen sleutel meegeleverd

Specificaties:

AfmetingenTSA Lock: 4 x 3 cm
Kabel: 128 cm


Eagle Creek heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwerpen van producten die het reizigers makkelijker zullen maken. Eagle Creek's design filosofie is het produceren van slimme, onverwoestbare en comfortabele reisuitrustingen van betrouwbare en hoge kwaliteit. Elke gesp, rits en materiaalkeuze is gebaseerd op het uitgebreid binnen- en buiten testen van alle producten. Bewustzijn van de impact op het milieu tijdens het ontwerpproces heeft ervoor gezorgd dat er voor zoveel mogelijk duurzaam materiaal is gekozen.

Specificaties

Merk: Eagle Creek
Model: 3-Dial TSA Lock
Type product: Sloten

Reviews

 • Prima slot
  Rating
  Super handig en makkelijk met de kabel om ook ergens aan vast te zetten!
  Review door Esther
  geplaatst op 13-02-20

Schrijf je eigen review

Jouw rating *

Toegevoegd aan je winkelwagen