Eagle Creek Credit Clip RFID Tan

Eagle Creek Credit Clip RFID Tan

 17,50
De Eagle Creek Credit Clip RFID Tan is een klein en handig tasje, speciaal gemaakt om geld en pasjes veilig mee te nemen. Je kan het tasje vastmaken aan je broekriem, zodat je er verder geen last van hebt. Dankzij het slimme, ultralichte design en materiaal is het geen probleem om de Credit Clip onder je kleren te dragen.

Tijdelijk niet leverbaar

Vandaag voor 23.30 uur besteld, morgen in huis*
Vandaag voor 23.30 uur besteld, morgen in huis*
Gratis verzending vanaf €45,-
Gratis verzending vanaf €45,-
Keuze uit ruim 2.000 afhaalpunten
Keuze uit ruim 2.000 afhaalpunten

De omschrijving van Eagle Creek Credit Clip RFID Tan

De Eagle Creek Credit Clip RFID Tan is een klein en handig tasje, speciaal gemaakt om geld en pasjes veilig mee te nemen. Je kan het tasje vastmaken aan je riemband, zodat je er verder geen last van hebt. Dankzij het slimme, ultralichte design en materiaal is het geen probleem om de Credit Clip onder je kleren te dragen.

Het tasje is uitgerust met RFID blokkerend materiaal. Dit beschermt belangrijke gegevens van paspoorten, credit cards en overige pasjes met een chip erin. Tegenwoordig kunnen criminelen de informatie van deze pasjes op afstand al kopieren. Met RFID blokkerend materiaal is dit verleden tijd, dit blokkeert alle signalen, zodat je gegevens goed beschermd blijven. 

Kenmerken:

  • RFID blokkerend materiaal
  • Sterk en lichtgewicht
  • Geschikt om onder je kleren te dragen
  • Eenvoudig vast te maken aan je broekriem

Specificaties:
 

Afmetingen 11 x 8 cm
Gewicht 18 gram
Kleur Tan


Eagle Creek heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwerpen van producten die het reizigers makkelijker zullen maken. Eagle Creek's design filosofie is het produceren van slimme, onverwoestbare en comfortabele reisuitrustingen van betrouwbare en hoge kwaliteit. Elke gesp, rits en materiaalkeuze is gebaseerd op het uitgebreid binnen- en buiten testen van alle producten. Bewustzijn van de impact op het milieu tijdens het ontwerpproces heeft ervoor gezorgd dat er voor zoveel mogelijk duurzaam materiaal is gekozen.

Specificaties

Merk: Eagle Creek
Kleur: Tan
RFID blokkerend: Ja
Afmetingen: 11 x 8 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Schrijf je eigen review

Jouw rating *

Toegevoegd aan je winkelwagen