Eagle Creek Undercover Neck Wallet DLX Khaki

Eagle Creek Undercover Neck Wallet DLX Khaki

 14,-
De Undercover Neck Wallet van Eagle Creek is een portemonee voor onder je kleding. Zo neem je al je geld en creditcards veilig mee op reis en ben je zakkenrollers te slim af! Het tasje heeft twee ritsvakken en een ademend achterpaneel.

direct leverbaar

-
+
Gratis verzending vanaf €45,-
Gratis verzending vanaf €45,-
Keuze uit ruim 2.000 afhaalpunten
Keuze uit ruim 2.000 afhaalpunten

De omschrijving van Eagle Creek Undercover Neck Wallet DLX Khaki

De Undercover Neck Wallet van Eagle Creek is een portemonnee die onder je kleding gedragen kan worden zodat je je geld en creditcards extra veilig kunt meenemen op reis. De portemonnee is uitgerust met een klittenbandopening en het vak heeft een tussenschot van gaas, zodat je bijvoorbeeld je geld en paspoort apart kunt bewaren. Het is duurzaam en erg licht. De achterkant is van gaas, zodat het materiaal kan ademen en het vochtafwerend is. Met zachte verstelbare en elastische nekriem.

Kenmerken:

  • Twee vakken met rits voor het opbergen van paspoort, papiergeld en andere documenten
  • Duurzaam en lichtgewicht nylon
  • Vochtafvoerend en ademend achterpaneel
  • Zachte verstelbare draagriem
Specificaties:
 
Afmetingen:            20 x 14 cm
Gewicht:41 gram

Eagle Creek heeft meer dan 30 jaar ervaring met het ontwerpen van producten die het reizigers makkelijker zullen maken. Eagle Creek's design filosofie is het produceren van slimme, onverwoestbare en comfortabele reisuitrustingen van betrouwbare en hoge kwaliteit. Elke gesp, rits en materiaalkeuze is gebaseerd op het uitgebreid binnen- en buiten testen van alle producten. Bewustzijn van de impact op het milieu tijdens het ontwerpproces heeft ervoor gezorgd dat er voor zoveel mogelijk duurzaam materiaal is gekozen.

Specificaties

Merk: Eagle Creek
Kleur: Khaki
Type product: Portemonnees
Afmetingen: 20 x 14 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Schrijf je eigen review

Jouw rating *

Toegevoegd aan je winkelwagen