Eastpak Out of Office

De Eastpak Out of Office is een ruime rugzak van Eastpak met een laptopcompartiment geschikt voor 14 inch laptops. Naast het hoofdcompartiment beschikt deze tas ook over een voorvak wat afgesloten kan worden met een rits.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Om je devices makkelijk in deze rugzak te stoppen heeft Eastpak ervoor gekozen om de tas wat rechterhoekiger te maken wat niet alleen gebruiksgemak oplevert maar ook een volwassener look. Geschikt voor zowel de veeleisende scholier als young proffesional is deze rugzak helemaal van deze tijd.

Details zoals de ritsen, het merklabel etc, zijn altijd keurig afgewerkt. Het rugpannel is dun gevoerd en de schouderbanden zijn gewatteerd en voorzien van SGS (soft grip system). Een stevige rugzak gemaakt van het materiaal Polyamide (oersterke en spatwaterdichte textielsoort) om dagelijks zware boeken te sjouwen en dure laptops te beschermen. 

De Eastpak Out of Office is in verschillende uitvoeringen en prints verkrijgbaar. Zo is de Eastpak Out of Office Into serie afgwerkt met lederen details en maakt de Out of OIffice Bloxx gebruik van verschillende tinten binnen éénzelfde kleur.  

De afmetingen van de Eastpak Out of Office zijn: 44 x 29,5 x 22 cm. De inhoud van de tas is 27 liter.

Toegevoegd aan je winkelwagen