Eastpak Padded Pak'R

De Eastpak Padded Pak'R is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De rugtas is praktisch, oersterk en tijdloos. In het grote hoofdvak past A4-formaat en maakt het hierdoor bijzonder geschikt als schooltas. De tas vindt een grote verzameling boeken en schriften vervoeren geen probleem, het materiaal van de tas is bestand tegen zware lasten. 

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De schouderbanden zijn gewatteerd en stevig waardoor de druk op de schouders goed wordt verdeeld en de banden zacht aanvoelen. De achterkant van de tas heeft een dunne voering, uitstekende voorwerpen zullen hierdoor niet direct in de rug te voelen zijn, wat het draagcomfort verhoogd. 

De standaard Eastpak Padded Pak'r heeft geen laptopsleeve, echter zijn er wel speciale uitvoeringen die deze wél hebben.
De uitvoering 'Opgrade' heeft een laptopsleeve, deze sleeve is bovendien uitgevoerd in een contrasterende of leuke print voering.
Ook de uitvoering 'Superb' heeft een laptopsleeve, anders aan deze tas is dat het voorvak wordt gesloten met drukknopen in plaats van een rits zoals in de andere uitvoeringen. 
Daarnaast zijn er nog Padded Pak'r's  die worden uitgevoerd in speciale stoffen en bijvoorbeeld lederen details. 
De prijs van deze rugzak kan daarom onderling verschillen.

Het voorvak van de tas biedt verrassend veel ruimte voor het opbergen van kleinere items maar ook een grote grafische rekenmachine is geen probleem. 

De Eastpak Padded Pak'R wordt elk seizoen uitgebracht in nieuwe kleuren zodat er altijd genoeg keus is in kleur en design. De telkens nieuwe en hippe prints bieden de mogelijkheid om te kunnen afwisselen in kleur en style. Je Eastpak Padded Pak'R rugtas vervangen hoeft niet zo snel: ze slijten nauwelijks. En mocht er toch iets mankeren aan je tas? In veel gevallen zal dit kostenloos gerepareerd worden, Eastpak biedt namelijk 30 jaar garantie op deze rugtas! 

Specificaties van de Eastpak Padded Pak'R:

Afmetingen: 18 x 30 x 40 cm
Inhoud: 24 liter

Toegevoegd aan je winkelwagen