Essentials

Travel essentials. Producten die je altijd nodig hebt wanneer je op reis gaat. Reisartikelen.nl heeft speciaal voor jou een selectie gemaakt van basic producten die altijd van pas komen, ongeacht de bestemming. Check de essentials en configureer deze naar jouw specifieke wens!

275 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
275 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Travel Essentials

Voorbereiding wanneer je op reis gaat is belangrijk. Er zijn altijd items die keer op keer terugkomen op je inpaklijst wanneer je op reis gaat. Reisartikelen.nl heeft een selectie gemaakt van producten die altijd van pas komen wanneer je gaat reizen. Binnen deze selectie hebben wij rekening gehouden met wat onze klanten het meest waarderen waardoor je een optimale mix vindt van bestsellers en aanraders van onze redactie. Essentiële producten die het reizen comfortabeler en veiliger maken en misschien wel het belangrijkste van allemaal: keer op keer te gebruiken zijn wanneer je op reis gaat.

Bagage: the basics

Als je op reis gaat begin je met bagage. Hier zijn 2 typen bagage essentieel: een stevige lichtgewicht koffer met een TSA slot om in te checken (ruimbagage) en multifunctionele handbagage die je mee mag nemen bij alle airlines en handig is wanneer je langs de beveiliging moet komen op het vliegveld. Handbagage hoeft niet altijd een kleine koffer te zijn. Wij geven als tip om eens te kijken naar Cargo Hauler van Eagle Creek. Een multifunctionele tas die je op de rug kan dragen en speciaal gemaakt is om te gebruiken als handbagage tijdens het vliegen. Wat voor type bagage je kiest is persoonlijk maar er zijn altijd producten die je in huis moet hebben als je van reizen houdt. Denk hierbij aan een koffer, handige handbagage, een daypack, een backpack of een duffel. Op deze manier heb je altijd het meest ideale type bagage in huis en kan je deze afstemmen op je reis. Dit zorgt voor meer comfort.

Reizen is uitrusten: het kan!

Reisartikelen.nl heeft een aantal producten geselecteerd die ervoor zorgen dat je vliegreis comfortabel wordt en dat je niet vermoeid op de plaats van bestemming komt. Een goed nekkussen van Cabeau, een premium oogmasker van Eagle Creek of Cabeau en drukverlagende oordoppen van 4-travel dragen hieraan bij. Tevens is het belangrijk dat je op vakantie geen zorgen hoeft te maken of je alles bij je hebt en dat je belangrijke eigendommen veilig hebt opgeborgen. Bagage organizers van Eagle Creek of Cocoon helpen bij het georganiseerd inpakken en de anti-diefstal producten van Pacsafe zorgen ervoor dat je spullen veilig mee op reis gaan. Onbezorgd reizen dragen bij aan een fijn vakantiegevoel.

Essentials wanneer je op bestemming bent

Een wereldstekker die geschikt is voor het land van bestemming, een toilettas en een daypack zijn voorbeelden van basics die je altijd bij je moet hebben om een onbezorgde vakantie te hebben. Reisartikelen.nl heeft de meest praktische basics voor je geselecteerd. 

Toegevoegd aan je winkelwagen