Backpack Essentials

Hotels zijn er voor de normale vakantieganger die graag lekker niks doet op vakantie. Een periode lekker nergens aan denken. Maar wat als je een meer avontuurlijke reiziger bent? Wat neem je mee en hoeveel? Als je van plan bent om te gaan backpacken, moet je deze producten meenemen zodat je zo goed mogelijk voorbereid bent. Voor jouw gemak hebben wij een lijst van deze producten samengesteld, zodat jij je kan voorbereiden op die lange reis die jij wilt maken.
47 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
47 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Voor een lange backpack tocht heb je veel verschillende spullen nodig. We hebben hier verschillende producten op een rij gezet die je kan meenemen op je volgende backpack reis. Van rugzakken tot anti muggen spray. Je backpack reis kan echt  beginnen met deze artikelen. Bekijk ook onze uitgebreidere assortimenten.

Rugzakken.

Voor een backpack reis heb je natuurlijk een backpack nodig. We hebben hier een paar uitgelicht die wij geschikt vinden voor je volgende trip. Er zijn natuurlijk veel meer verschillende rugzakken die je kan gebruiken. Er zijn natuurlijk ook drysacks die je mee kan nemen. Deze tassen zijn makkelijk en mee te nemen en zorgen ervoor dat je spullen droog blijven. Bekijk al onze rugzakken en drysacks.

Voor tijdens de reis.

We bieden verschillende producten aan die handig zijn voor het reizen. Denk aan packing cubes waarmee je je tas makkelijk kan inpakken en je verschillende spullen apart kan houden. Voor de veiligheid van je spullen hebben we meerdere producten uitgezocht die je op reis kan gebruiken. Als je op reis bent heb je documenten nodig zoals je paspoort. Met ons assortiment van portemonnees hoef je je niet druk te maken over je belangrijke spullen. Bekijk ons gehele assortiment van bagage organizers, portemonnees.

Reiscomfort.

Voor een lange reis heb je natuurlijk comfort nodig. Voor een lange reis in een vliegtuig of een trein hebben we reiskussens- en lakens. Een lange reis maken is erg vermoeiend. Dus je wilt zo lang mogelijk kunnen slapen. Niet alleen in een hotel maar ook in een trein. Voor de backpacker mag een reiskussen en deken niet ontbreken. Bekijk hier onze reisdekens en reiskussens

Backpack essentials kopen

Heb je een geschikt item voor je backpack-reis gevonden? Plaats dan snel je bestelling via onze webshop. Als je dat voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen al gebruik maken van je aankoop. Bestel je voor een bedrag vanaf €45,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen gratis retourneren.

Toegevoegd aan je winkelwagen