Fietsen en wandelen

We bieden meerdere producten aan in ons brede assortiment die je kan gebruiken voor een wandel en/of fietstocht. Handige en compacte producten aangezien je natuurlijk niet te zwaar beladen op pad wilt gaan. Denk hierbij aan een fiets bagage dragerkussen, een goede rugzak, cameratas, powerbank, EHBO kit, waterfles en/ of waterzak, sneldrogende handdoek

Zorg ook voor de nodige bescherming tegen zon en insecten.

110 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
110 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

We bieden meerdere producten aan in ons brede assortiment die je kan gebruiken voor een wandel en/of fietstocht. Handige en compacte producten aangezien je natuurlijk niet te zwaar beladen op pad wilt gaan. 

Een nieuw product in ons assortiment is de fiets bagagedrager kussen. Zo zit de persoon achterop ook lekker zacht en comfortabel. Deze hebben we in verschillende kleuren / motieven.

Denk vervolgens aan een goede rugzak die ook met de nodige bewegingen goed blijft zitten en niet te zwaar is. Je kan ook kiezen voor een heuptas om je rug verder vrij te houden. Je kan dan gaan voor een heuptas waarbij je ook een drinkfles en kleine zaken kan opbergen, of een wat kleinere , ook soms moneybelt genoemd, waar sleutels en geld bijvoorbeeld in passen.

Voor de wandelaars die nog wat mooie plaatjes willen schieten is het handig oom een goede cameratas mee te nemen. Hier past dan de camera en andere zaken in die je nodig hebt. 

Tijdens welke tocht dan ook is het van belang om genoeg te blijven drinken en niet uit te drogen. Je kan hierbij kiezen voor de optie van een waterzak in de rugzak, zo heb je alles compact in een. Deze zakken zijn navulbaar en herbruikbaar. Of je gaat voor een losse waterfles die je in je rugzak of heuptas kan steken.

Zorg ook voor de nodige bescherming tegen zon en insecten. Denk hierbij aan een zonnehoed of pet en anti-insect spray ( met DEET) en zonnebrand crème en aftersun.

Tijdens het wandelen raden we aan om goede ondersteunende sokken te dragen die ook insect afstotend zijn. Bekijk hiervoor de anti bug sokken.

Ook raden we aan om een (snel)drogende handdoek mee te nemen. Deze komen in verschillende maten en kan je compact oprollen. Komt ook goed van pas als er even gestopt wordt voor een picknick bijvoorbeeld. Zo heb je namelijk een handig kleedje om even op te zitten zodat je kleding niet vies hoeft te worden.

Om er zeker van te zijn dat je niet alle contact met de buitenwereld verliest , is het handig een powerbank mee te nemen zodat je ten alle tijden je telefoon kan opladen. We hebben oon powerbanks op zonne energie in het assortiment

 

 

Toegevoegd aan je winkelwagen