Onze Keuze

Om jouw zoektocht naar de beste bagage organizers een stuk korter te maken hebben wij speciaal voor jou de 10 beste en meest handige bagage organizers uitgezocht. Bespaar dus een hoop tijd en ga voor onze keuze!
	

Eagle Creek Pack-It Original Clean Dirty Cube Red Fire

Eagle Creek Pack-It Original Clean Dirty Cube Tan heeft twee compartimenten van ademend doch waterbestendig mesh materiaal en daardoor bij uitstek geschikt voor het scheiden van vuil en schoon wasgoed.
€ 27,00
Shop dit product

Eagle Creek Pack-It Original Garment Folder Small Blue Sea

Eagle Creek Pack-It Original Garment Folder Small Tan best verkochte bagageorganizer uit de Pack-It serie; houdt gestreken shirts en broeken kreukvrij.
€ 27,00
Shop dit product

Osprey Drysack 12 liter Electric Lime

De Osprey Drysack is een waterproof lichtgewicht bagageorganizer. De drysacks beschermen je spullen ongeacht hoe nat de drysack wordt.
€ 16,00
Shop dit product

Eagle Creek Pack-It Specter Tech Starter Set S/M/M Black

De basis set bagage organizers voor iedere reiziger! De S is bedoeld voor kleine items zoals ondergoed en sokken, terwijl de andere packing cubes bedoeld zijn voor truien broeken en overhemden.
€ 59,00
Shop dit product

Eagle Creek Specter eCube M Strobe Green

De musthave om je elektronische eigendommen in op te bergen en veilig mee te vervoeren. De Eagle Creek Specter eCube heeft een handige organiser en een gaasvakje met rits. Gewicht: 85 gram
€ 27,00
Shop dit product

SuitSuit Fabulous Fifties - Packing Cube Set - Mango Cream

De SuitSuit Fabulous Fifties Packing Cube is een bagage organizer gemaakt voor in jou SuitSuit koffer. Deze is perfect te matchen met de Fabulous Fifties serie van SuitSuit. Met deze Packing Cubes krijg je nog meer in je koffer! Deze set betaat uit de S, M en L.
€ 35,95
Shop dit product

Eagle Creek Pack-It Specter Shoe Sac Brilliant Blue

Eagle Creek Pack-It Specter Shoe Sac Brilliant Blue beschermt je schone bagage tegen vieze schoenzolen.
€ 20,00
Shop dit product

Eagle Creek Pack-It Specter Compression Cube Strobe Green

Deze lichte packing cubes kun je comprimeren waardoor je bagage nog minder ruimte in beslag neemt en je dus meer mee kan nemen op vakantie!
€ 27,00
Shop dit product
Toegevoegd aan je winkelwagen