Sneldrogende handdoeken

Compacte sneldrogende handdoeken zijn ideaal voor mensen die veel op pad zijn en niet (altijd) in uitgebreide accommodaties overnachten. Zoals de naam al zegt zijn sneldrogende handdoeken eerder droog dan reguliere badstof handdoeken. 

44 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
44 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

De eigenschappen van sneldrogende handdoek

Ben je opzoek naar een sneldrogende handdoek? Dan ben je bij Reisartikelen.nl op het juiste adres. Op onze webshop hebben wij een ruim assortiment aan sneldrogende handdoeken in verschillende kleuren en maten. Sneldrogende handdoeken zijn ideaal voor mensen die veel op pad zijn en die niet (altijd) in uitgebreide accommodaties overnachten. Zoals de naam al zegt zijn de sneldrogende handdoeken eerder droog dan reguliere badstof handdoeken. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee waar jij van kunt profiteren. Naast dat de handdoeken snel drogen, zijn de meeste sneldrogende handdoeken gemaakt van een extra zacht polyester of microfiber. De sneldrogende handdoeken zijn gemakkelijk me te nemen door hun compacte formaat.

De voordelen van een sneldrogende handdoek

Sneldrogende handdoeken hebben diverse voordelen ten opzichte van normale badhanddoeken. Zo zijn sneldrogende handdoeken vaak een stuk compacter dan normale handdoeken, dit is erg handig als je op reis bent of als je niet genoeg ruimte hebt voor een normale handdoek. Doordat de handdoeken sneller drogen dan reguliere badhanddoeken, krijgen bacteriën minder de kans om te groeien. Dit zorgt er mede voor dat de handdoek meerdere keren te gebruiken zijn zonder dat er vieze luchtjes ontstaan. Ook zijn de sneldrogende handdoeken super absorberend. De dunne microvezels kunnen tot wel 6 keer het gewicht aan water opnemen. Ook als je de sneldrogende handdoek gaat wassen zal het weinig ruimte innemen in je wasmachine.

Verschillende merken en modellen

Binnen ons assortiment aan sneldrogende badhanddoeken heb je keuze uit verschillende merken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit Rubytec, Travelsafe en Cocoon . Ben je op zoek naar een handdoek die voorzien is van alle voordelen van een sneldrogende handdoek? Kijk dan eens naar de Travelsafe Traveltowel. Deze is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. De Mini Towel van Travelsafe is de kleine variant van dit model. Ook de Rubytec Terre is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Wil je een extra zachte handdoek van Rubytec, ga dan voor de Bali Comfort Towel. Deze kun je bijvoorbeeld ook gebruiken in de sportschool.

Sneldrogende handdoeken online bestellen

Lijkt het jou ook handig om een sneldrogende handdoek te gebruiken? Je kunt ze makkelijk in onze webshop bestellen in meerdere soorten en formaten. Je hebt de sneldrogende handdoeken morgen al in huis als je vandaag voor 22:00 uur een bestelling plaatst. Heb je voor een bedrag van €45,- of meer besteld? Je betaalt dan geen verzendkosten. Mocht je niet tevreden zijn met de sneldrogende handdoek, dan kun je deze gratis retourneren binnen 30 dagen.

Toegevoegd aan je winkelwagen