Vacuümzakken

Wil jij zoveel mogelijk meenemen in je koffer, terwijl het zo min mogelijk ruimte in beslag neemt? Dan komen vacuümzakken erg goed van pas! In deze zakken kun je spullen zoals kleding en handdoeken inpakken zodat alle lucht eruit wordt gehaald. In onze webshop vind je diverse formaten vacuümzakken van verschillende merken.
4 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
4 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

De eigenschappen van vacuümzakken

De vacuümzakken uit ons assortiment zijn speciaal ontworpen om mee te reizen. Deze reisvacuümzakken zijn te verkleinen door ze goed op te rollen. Deze reisvacuümzakken zijn gemaakt van stevig plastic. Ze worden afgesloten met een zipsluiting aan de bovenkant. Dankzij de stevige naden kan de zak niet zomaar scheuren. De vacuümzakken zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo kun je eenvoudig kleine en grote spullen luchtdicht inpakken.

Hoe gebruik je een vacuümzak?

Het is heel makkelijk om een vacuümzak te gebruiken. Als eerste bepaal je welk formaat geschikt is voor de spullen die je erin wil doen. Vervolgens doe je de zipsluiting open en doe je de spullen erin. Daarna doe je de zipsluiting weer dicht. Nu pak je de kant waar de sluiting zit en je begint langzaam de zak op te rollen totdat de onderkant van de zak bol gaat staan van de lucht. Je hoeft nu alleen de zak vast te houden terwijl de lucht langzaam wegloopt. Dit zorgt ervoor dat je een veel compacter pakketje overhoudt. Nu kun je de zak weer rechtvouwen en in je koffer of tas leggen.

De voordelen van een vacuümzak

Met een vacuümzak kun je veel meer bagage meenemen dan wanneer je deze spullen gewoon in je koffer of tas zou leggen. De zak zorgt ervoor dat de lucht wegloopt zodat de inhoud veel compacter is. Dit is erg handig als niet al je spullen in je koffer passen of als je zoveel mogelijk ruimte wil overhouden voor souvenirs of een extra paar schoenen. Als je voor vertrek alle spullen in vacuümzakken zou opbergen, houd je veel meer ruimte over voor aankopen op de bestemming. Je kunt er ook voor kiezen om de vacuümzakken los in te pakken zodat je deze op de terugreis kunt gebruiken als je koffer te vol is. De zakken zijn tevens te gebruiken om spullen logisch in te delen. Je kunt bijvoorbeeld een grote zak vullen met vieze was die je gescheiden wil houden van je schone kleding. Ook kun je kleine spullen zoals reisverpakkingen, losse muntjes en pennen in een zakje doen zodat je deze makkelijk kan vinden.

Vacuümzakken online bestellen

Lijkt het jou ook handig om de vacuümzakken te gebruiken? Je kunt ze makkelijk in onze webshop bestellen in meerdere formaten. Je hebt de zakken morgen al in huis als je vandaag voor 22:00 uur een bestelling plaatst. Heb je voor een bedrag van €45,- of meer besteld? Je betaalt dan geen verzendkosten. Mocht je niet tevreden zijn met de vacuümzakken, dan kun je deze gratis retourneren binnen 30 dagen.

De koffer inpakken

Soms kun je wel wat hulp bij het inpakken van een koffer gebruiken. Naast vacuümzakken kun je bij ons ook terecht voor bagage organizers, etuis en make-up tasjes. Zo kun je alles georganiseerd inpakken. Deze handige artikelen worden aangeboden door verschillende merken, waaronder 4-Travel, Eagle Creek en TravelSafe.

Toegevoegd aan je winkelwagen