Overige merken Jaktogo - Tas & Jas in één - Blauw - XXL

Overige merken Jaktogo - Tas & Jas in één - Blauw - XXL

 40,-
Bent u de bagagetoeslag op luchthavens ook zo zat? Trek uw bagage dan aan! De Jaktogo is een tas die als jas te dragen is, zodat u uw extra bagage gratis kunt meenemen!

Tijdelijk niet leverbaar

Op werkdagen 22.00 besteld, morgen in huis.
Op werkdagen 22.00 besteld, morgen in huis.
Gratis verzending vanaf €30,-
Gratis verzending vanaf €30,-
Keuze uit ruim 2.000 afhaalpunten
Keuze uit ruim 2.000 afhaalpunten

De omschrijving van Overige merken Jaktogo - Tas & Jas in één - Blauw - XXL

De tas die eigenlijk een jas is. Handige tas die als jas te gebruiken is, waardoor je extra kosten voor overgewicht bespaard.

Niet alle luchtvaartmaatschappijen doen even moeilijk, maar sommige prijsvechters laten je zonder pardon extra bijbetalen voor elke kilo die je in hun ogen te veel bij je hebt.
Een in Nederland wonende Ier komt nu met een ingenieuze oplossing op de proppen waarmee je de lagekostenmaatschappijen op een eenvoudige manier kan verschalken. John Power heeft een tas ontworpen die je in staat stelt om gratis vijftien extra kilo bagage mee te nemen in vliegtuigen. 

John Power moet zelf voor zijn werk zeker twee keer per week vliegen. Bij het inchecken bij prijsvechters ontstaan er al te vaak discussies over overschrijdingen van kilo's of formaten van handkoffers. Hij was het zat. De fameuze 'tas-jas' oftewel 'Jaktogo' werd in no-time geboren. 

Hoe werkt het? Tijdens het inchecken draag je de Jaktogo als jas. De handige mantel beschikt maar liefst over veertien zakken waarin je tot 15 kilo extra kwijt kunt. Ook het opbergen van een laptop vormt geen probleem voor de Jaktogo. De jas is bovendien tegelijkertijd een tas: dankzij het speciale ontwerp kun je het geheel aantrekken, maar ook opvouwen tot schoudertas. Volgens uitvinder John Power kan je door de jas al snel 35 euro bagagetoeslag uitsparen bij Ryanair. Die toeslag betaal je normaal voor een koffer of alles boven de tien kilo handbagage. Maar er zijn geen regels over het gewicht van een jas.

Verkrijgbaar in de maten L, XL en XXL.


Specificaties

Merk: Overige merken
Kleur: Blauw
Type product: Reisgadget

Reviews

There are no reviews yet.

Schrijf je eigen review

Jouw rating *

Toegevoegd aan je winkelwagen