Jetkids

Met de revolutionaire BedBox van JetKids is een vliegtuigbedje en koffer in 1! Maak gemakkelijk van deze ride-on koffer en de vliegtuigstoel een kinderbedje. Hierdoor kan je kind rustig de hele vlucht liggen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

De JetKids Bedbox is perfect voor mee op reis! De koffer biedt ongeveer 20 liter ruimte voor speelgoed etc. Daarnaast kunnen kinderen deze koffer dragen, achter zich aan trekken of er zelf op rijden. Hij moedigt kinderen aan om actief deel te nemen aan het reizen. De JetKids BedBox is te gebruiken voor kinderen tot 30kg.

Vliegtuigbedje

De JetKids Bed Box is speciaal voor het vliegtuig ontworpen. Wanneer het vliegtuig is opgestegen en het licht van de gordel is uitgeschakeld, kun je van de koffer en de vliegtuigstoel een uniek kinderbedje maken. Je kan dit vliegtuigbedje het beste aan de raamzijde van het vliegtuig gebruiken, zo zit je niemand in de weg.

Wanneer is de JetKids geschikt?

De BedBox is geschikt voor kinderen tot 105 cm. Voor kinderen jonger dan 2 jaar geldt het advies als je geen stoel hebt voor je kind om bij het inchecken te vragen of er nog stoelen beschikbaar zijn. Vaak is het dan mogelijk om alsnog een stoel toegewezen te krijgen om dit vliegtuigbedje te kunnen gebruiken.

De BedBox is ontworpen door mensen met een uitgebreide ervaring en kennis in de luchtvaartindustrie. Het moet natuurlijk niet worden gebruikt tijdens het opstijgen en landen.

Koffers van andere merken

Heb je bij JetKids geen geschikte koffer kunnen vinden? Je kunt dan het aanbod van andere merken in onze webshop bekijken. Bij merken zoals Eagle CreekSuitSuit en American Tourister kun je nog veel meer soorten koffers vinden. Het is zeer waarschijnlijk dat daar wel een passende koffer tussen zit voor jou. 

JetKids kopen

Heb je een geschikt JetKids product gevonden? Plaats dan snel je bestelling via onze webshop. Als je dat voor 22:00 uur doet, dan kun je morgen al gebruik maken van je aankoop. Bestel je voor een bedrag vanaf €45,-? Dan betaal je geen verzendkosten. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met je aankoop, dan kun je deze binnen 30 dagen gratis retourneren.
Toegevoegd aan je winkelwagen