Handbagage koffers

Ga je binnenkort vliegen en zoek je nog een geschikte koffer? Dan is een handbagage koffer een zeer goede optie. Deze koffers zijn vaak kleiner en lichter dan andere koffersoorten. De meeste handbagage koffers hebben wieltjes zodat je ze gemakkelijk achter je aan kan trekken. Controleer eerst bij de luchtvaartmaatschappij welke afmetingen onder de handbagage vallen. Zo weet je zeker dat de koffer voor je vlucht geschikt is.
82 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
82 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken van een handbagage koffer

Een handbagage koffer is speciaal ontworpen om mee te nemen als handbagage in het vliegtuig. Dankzij het kleinere formaat neemt de koffer weinig ruimte in beslag en kun je deze met gemak meenemen. De modellen met wieltjes en een uittrekbaar handvat kun je achter je aan trekken. Dit kost veel minder energie dan een koffer die je moet tillen. Handbagage koffers kunnen zowel een harde als een zachte buitenkant hebben. Bij een harde buitenkant worden je spullen beter beschermd. Bij een zachte buitenkant is het wat makkelijker om extra spullen in de koffer te doen. De meeste handbagage koffers hebben meerdere vakken met een ritssluiting. De harde varianten zijn vaak voorzien van inpakriemen. Deze onderdelen maken het mogelijk om de koffer op een handige manier in te delen. Je kunt bijvoorbeeld je kleding aan de kant van de inpakriemen leggen terwijl je de kleine ritsvakken gebruikt voor belangrijke spullen. In elke productomschrijving staat beschreven welke kenmerken elke koffer heeft. Op basis van die informatie kun jij bepalen welke koffer voor jou het meest geschikt is. De handbagage koffers zijn verkrijgbaar van verschillende merken, zoals American Tourister, Eastpak en Carlton. Elk merk biedt diverse modellen in verschillende afmetingen. Je kunt daardoor zeker een handbagage koffer vinden die jou aanspreekt.

Tips voor de handbagage koffer

Voordat je een handbagage koffer aanschaft is het verstandig om bij de luchtvaartmaatschappij te kijken welke afmetingen onder de handbagage vallen. Elke maatschappij heeft hier namelijk weer andere regels voor. Het zou zonde zijn als je de koffer uiteindelijk toch moet laten inchecken als ruimbagage. Controleer ook het maximale gewicht van de handbagage koffer. Voor vertrek kun je de koffer nog even wegen om erachter te komen of deze te zwaar is. Je kan dan eventueel spullen overpakken in je ruimbagage of je kunt enkele spullen thuis laten.

Een handbagage koffer kopen

Heb je een geschikte handbagage koffer gevonden? Je kunt deze morgen al in huis hebben als je vandaag voor 22:00 uur bestelt. Je betaalt geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €45,-. Heb je de koffer ontvangen en zoek je toch iets anders? Je kunt deze dan gratis binnen 30 dagen retourneren. Dankzij deze service zit je nooit ergens aan vast.

Andere koffers bekijken

Denk je dat een handbagage koffer niet iets voor jou is? Dan kun je een kijkje nemen bij onze andere koffers. In ons assortiment kun je namelijk ook onder andere lichtgewicht koffers en trolley koffers vinden. Enkele modellen hiervan zijn ook geschikt om voor de handbagage in het vliegtuig te gebruiken. Het kan zijn dat deze koffers beter bij jou passen.

Toegevoegd aan je winkelwagen