Harde koffers

Wil je met een gerust hart op reis gaan? Met een harde koffer weet je zeker dat je spullen goed beschermd worden, ook als deze onderin het bagageruim komt te liggen. In onze webshop vind je een ruim aanbod aan harde koffers van diverse merken. Het is daardoor vrijwel zeker dat je een passende koffer zult vinden.
165 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products
165 producten
Sort Sorteren op: Aanbevolen Sorteren Sorteren op: Aanbevolen Sorteren op: Naam Sorteren op: Price ascending Sorteren op: Price descending Sorteren op: Volume
Show Show 24 products Show Show 24 products Show 48 products Show 96 products

Kenmerken harde koffers

Harde koffers hebben zoals de naam al zegt, een stevige buitenkant. Dankzij het stevige materiaal blijven je spullen goed beschermd. Dit komt vooral goed van pas als je deze koffer laat inchecken als ruimbagage. Ook als deze helemaal onderop komt te liggen blijven je spullen veilig. Harde koffers zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen. Je kunt daardoor kiezen voor een klein model voor de handbagage, of juist voor een groot model voor de ruimbagage. Voor elke reis kun je wel een geschikte harde koffer vinden. De meeste modellen zijn voorzien van wieltjes en een uittrekbaar handvat. Hierdoor kun je de koffer zonder veel moeite achter je aan trekken. Je wil natuurlijk niet met een zware koffer sjouwen op een groot vliegveld. Aan de binnenkant van de harde koffers vind je vaak inpakriemen en enkele vakken met een ritssluiting. Je kunt daardoor je spullen op een handige manier indelen. Ook voorkom dit dat je spullen door elkaar gaan zitten als je de koffer na een lange reis opent. Kleding kun je het beste opbergen aan de kant van de bagageriemen. Kleinere spullen zoals toiletspullen en een camera kun je opbergen in een ritsvak zodat deze op hun plek blijven zitten. In elke productomschrijving wordt aangegeven welke kenmerken de koffer heeft. Deze informatie is erg nuttig als je een keuze wil maken uit meerdere koffers. Je kunt zo makkelijker een model vinden dat bij jouw wensen aansluit. De prijzen wisselen nogal bij de harde koffers. Een goede koffer is daardoor voor vrijwel iedereen betaalbaar. Je kunt een harde koffer kopen van diverse merken, waaronder van Carlton en SuitSuit. Elk merk heeft andere modellen die wisselen qua kleuren, vormgeving en indeling. Je kunt daardoor zelf kiezen voor een koffer die past bij hoe jij je spullen het liefst indeelt. Het uiterlijk van een koffer is niet het belangrijkste, maar het kan wel de doorslag voor een keuze geven. Een opvallende koffer kun je bijvoorbeeld makkelijk terugvinden op de bagageband.

Harde koffer bestellen

Ben je van plan om een harde koffer te bestellen? In onze webshop is dat binnen een paar minuten geregeld. Je betaalt geen verzendkosten voor bestellingen vanaf €45,-. Als je de koffer vandaag voor 22:00 uur bestelt, dan kun je er morgen al gebruik van maken. Mocht de koffer toch niet aan je wensen voldoen, dan kun je deze gratis retourneren binnen 30 dagen.

Andere soorten koffers

Wil je ook nog een kijkje nemen bij andere soorten koffers? In onze webshop kun je ook terecht voor handbagage koffers, zachte koffers en koffers met TSA-slot. De kans is groot dat jij bij de andere koffers een passend model vindt voor jouw reizen.

Toegevoegd aan je winkelwagen